Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stavanger

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stavanger inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stavanger miniguide

Stavanger

Biludlejning Stavanger

Stavanger, der ligger i den nordvestlige del af det flade landskab Jæren – mellem Boknafjorden og Nordsøen – er det administrative center for Rogaland amt. Byen har 121.610 indbyggere (2009), hvilket gør det Norges fjerdestørste. Under hele byområdet (der også omfatter nabobyen Sandnes) overstiger befolkningen på næsten 200.000. Stavanger kaldes ofte “Norges olie kapital” – da en omfattende olieindustrien blev etableret i Nordsøen i 1970’erne.

Stavanger historie går langt tilbage, og den restaurerede jernalder gård i Ullandhaug viser, hvordan folk levede her i germansk jernalder (ca. 350-550 e.Kr.Kr.). Siden 1120 har, når Stavanger blev valgt til bispedømmet, er det blevet betragtet som en by.

Et af Stavangers mest berømte seværdigheder er Stavanger Domkirke (St. Svithun).Det var sandsynligvis bygget i 1120’s, og er den ældste overlevende katedral. Det er på det Breiavatnet i centrum af byen. Ellers skal det
bevares og restaureres bymiljøet “Old Stavanger” er nævnt (173 træhuse fra perioden slutningen af 1700-tallet – begyndelsen af 1800-tallet), Valberg Tower (ca. 1850) og den gamle havneområde af havnen.

Byen har også en række interessante museer – herunder den relativt nye norske Petroleum Museum, Museum (som er en del af University of Stavanger), Stavanger Kunstmuseum og Stavanger Museum, såsom omfatter Ledaal herregård, som har status af kongelige ejendom.

Ellers Stavanger aktiv utelivsby, som på grund af sin tilknytning til omfattende olieindustrien i Nordsøen, har en international atmosfære. Og for familier er Royal Park (en af de største forlystelsespark – 23 km syd for Stavanger), et yndet udflugtsmål.
Stavanger – Sola ligger 16 km sydvest for byen.

Booking af billeje i Stavanger nær Stavanger Sola Airport har aldrig været nemmere.Vælg destination i søgemaskinen over, trykke på den ønskede bil og indtast dine kreditkortoplysninger til omgående booking. Du vil være inden for et par timer til at modtage en bekræftelse bestilllingen samt information og adresse for biludlejning udbyder.

Dansk