Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stavanger

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stavanger inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stavanger miniguide

Stavanger
Biludlejning Stavanger

Skal du på ferie eller forretningsrejse til Stavanger, og har du brug for en lejebil? Måske er du på udkig efter et særlig godt udlejningstilbud i Stavanger lufthavn? Her kan du sammenligne priser på udlejningsbiler i Stavanger – hvad enten du ønsker at hente lejebilen i lufthavnen eller i Stavanger centrum. Du kan spare mange penge ved at booke lejebilen online på forhånd – og undgå at bruge unødvendig tid ved lejebilsskranken. 

Mange rejsende vælger at afhente lejebilen i Stavanger Airport, Sola (SVG), der ligger 14 km sydvest for byens centrum. Uden for ankomsthallen finder du udlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Budget, Europcar og Sixt. 

Med en lejebil i Stavanger er du ikke afhængig af offentlig transport, og du har også friheden til at udforske regionen på egen hånd. 

Generel information om Stavanger

Stavanger er beliggende i den nordvestlige del af det flade landskab Jæren mellem Bokna-fjorden og Nordsøen, og er det administrative centrum i Rogaland amt. Stavanger har 121.610 indbyggere (2009), og er dermed Norges fjerdestørste by. Inkluderer man hele byområdet (som også omfatter den nærliggende by Sandnes), stiger befolkningstallet til næsten 200.000. Stavanger omtales ofte som “Norges oliehovedstad”, eftersom der blev etableret omfattende olieboringsaktiviteter i Nordsøen i løbet af 1970’erne. 

Stavangers historie strækker sig langt tilbage, og den restaurerede jernaldergård på Ullandhaug viser, hvordan folk boede her i Migrationsperioden (350-550 e.Kr.). Siden 1120’erne, da Stavanger blev valgt til biskopsæde, er området blevet betragtet som en by. 

En af Stavangers mest berømte attraktioner er Stavangers domkirke (St. Svithun). Den blev antageligt bygget i 1120’erne, og er Norges ældste bevarede katedral. Den ligger smukt ved Breiavatn-søen i byens centrum. Desuden må man nævne det bevarede og restaurerede bymiljø Gamle Stavanger (173 træhuse fra slutningen af det 18. århundrede og det tidlige 19. århundrede), Valberg-tårnet (omkring 1850) og det gamle havneområde Vågen. 

Byen har også flere interessante museer – bl.a. det relativt nye norske oliemuseum, arkæologimuseet (som hører til Universitetet i Stavanger), Stavanger kunstmuseum og Stavanger museum, som bl.a. omfatter Ledaal herregård, der har status som et kongeligt opholdssted. 

Derudover er Stavanger en aktiv nattelivsby, der på grund af sin forbindelse til den enorme olieaktivitet i Nordsøen har en international flair. For familier med børn er Kongeparken (en af landets største forlystelsesparker – 23 km syd for Stavanger) et populært udflugtsmål. 

Lufthavnen – Stavanger Airport, Sola – ligger 14 km sydvest for byen. 

Det har aldrig været nemmere at booke lejebiler i Stavanger og i Stavanger lufthavn. Vælg din destination i søgemaskinen ovenfor, klik på den ønskede bil, og indtast dine kreditkortoplysninger for øjeblikkelig reservering. Du modtager en reservationsbekræftelse med information og adresse på biludlejningsfirmaet inden for få timer. 

Køretips

Desuden har du med en lejebil i Stavanger friheden til at tage behagelige dagture i regionen. Om sommeren er det populært at køre til Sola-stranden, 15 km syd for byens centrum. Her finder du de bedste muligheder for sol, strand og badning – og dette sted er også populært til vind- og vandsportaktiviteter. 

En anden mulighed for en dagsudflugt med en lejebil er at køre til det spektakulære udsigtspunkt Preikestolen, der ligger ved Lysefjorden – ca. 61 km øst for Stavanger. Du tager hovedvej 13 (riksvei 13) til Lauvvik færgehavn, og derfra tager du båden til Oanes. Derefter kan du køre hele vejen til Preikestolen Fjellstue og gå videre til fods til udsigtspunktet. Preikestolen er en 604 meter høj klippeformation, der er en af Norges største attraktioner.