Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stavanger Sola Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stavanger Sola Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stavanger Sola Lufthavn miniguide

Billeje Stavanger Sola Lufthavn
Biludlejning Stavanger Sola Lufthavn

Stavanger Lufthavn, Sola (SVG) er placeret i Sola kommune, 15 km sydvest forStavanger .Der er en bus mellem lufthavnen og Stavanger. Bilen selskaber er repræsenteret i lufthavnen, Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget. Pick’s tæt på terminalbygningen.

I 3742, 153 passagerer i 2008, Stavanger Lufthavn, Sola Norges tredje største lufthavn.Solen blev åbnet i 1937 og blev Europas næststørste fast-cover på den bane. Fra Stavanger Lufthavn kan flyve til 44 forskellige destinationer, hvoraf ni er danske og 35 er internationale. Nogle populære destinationer fra lufthavnen er Oslo, Bergen, Kreta, London, Pisa og Rom .Det er også væsentligt helikopter trafik til og fra boreplatforme i Nordsøen. Lufthavnen er ved at ekspandere.

Stavanger Lufthavn, Sola har en meget godt udvalg af restauranter, den ene af dem er Prædikestol Rock Cafe ligger i 3. sal med fantastisk udsigt og fantastisk design.Den afgiftsfri, trådløst internet, mødelokaler og ATM. I august 2009 åbnede Rica Airport Hotel Stavanger, der ligger tæt på terminalbygningen.