Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stavanger Sola Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stavanger Sola Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stavanger Sola Lufthavn miniguide

Billeje Stavanger Sola Lufthavn

Biludlejning Stavanger Sola Lufthavn

Stavanger Lufthavn, Sola (SVG) er placeret i Sola kommune, 15 km sydvest forStavanger .Der er en bus mellem lufthavnen og Stavanger. Bilen selskaber er repræsenteret i lufthavnen, Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget. Pick’s tæt på terminalbygningen.

I 3742, 153 passagerer i 2008, Stavanger Lufthavn, Sola Norges tredje største lufthavn.Solen blev åbnet i 1937 og blev Europas næststørste fast-cover på den bane. Fra Stavanger Lufthavn kan flyve til 44 forskellige destinationer, hvoraf ni er danske og 35 er internationale. Nogle populære destinationer fra lufthavnen er Oslo, Bergen, Kreta, London, Pisa og Rom .Det er også væsentligt helikopter trafik til og fra boreplatforme i Nordsøen. Lufthavnen er ved at ekspandere.

Stavanger Lufthavn, Sola har en meget godt udvalg af restauranter, den ene af dem er Prædikestol Rock Cafe ligger i 3. sal med fantastisk udsigt og fantastisk design.Den afgiftsfri, trådløst internet, mødelokaler og ATM. I august 2009 åbnede Rica Airport Hotel Stavanger, der ligger tæt på terminalbygningen.

Dansk