Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pisa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pisa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pisa miniguide

Billeje Pisa
Biludlejning Pisa

Hvis du planlægger at leje en bil i Pisa, er det en god ide at booke i god tid. Ved at sammenligne lejebilpriser kan du finde en bil, der passer lige til dig og dit budget. Der er flere lokale og internationale biludlejningsfirmaer i lufthavnen i Pisa, herunder Auto Europa, Avis, Hertz, Maggiore, Sixt, Goldcar og Locauto. 

Pisa International Airport Galileo (PSA) ligger 5 km syd for byens centrum. 

Hvis du foretrækker at hente din udlejningsbil i Pisa centrum, er dette også en mulighed. 

Generel information om Pisa

Pisa er beliggende i regionen Toscana. Byen har lige over 91.000 indbyggere (2019). Byen ligger 10 km fra Middelhavskysten. Floden Arno flyder gennem byens centrum. Pisa er meget velbesøgt og tiltrækker mange turister med sine velbevarede bygninger fra det 11. og 12. århundrede. 

Den mest berømte attraktion i Pisa er det skæve tårn (Torre pendente di Pisa), bygget på domkirkepladsen mellem 1174 og 1350. Tårnet er 55 m højt, og er åbent for offentligheden. Det skæve tårn er et fritstående klokketårn. Lige i nærheden kan man også beundre katedralen og baptisteriet, begge bygget i det 12. århundrede. Katedralpladsen Piazza del Duomo er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Et andet berømt syn i Pisa er den botaniske have, der åbnede i 1543. 

Trafik

Italien har et veludviklet vejnet med motorveje, der forbinder de fleste større byer. Husk, at trafikkulturen i Italien måske afviger lidt fra Danmarks. Kørestilen kan virke lidt mere aggressiv, og færdselsregler og hastighedsbegrænsninger følges ikke nødvendigvis altid. 

Med en udlejningsbil i Pisa er du fri til at udforske nye og spændende steder i regionen – helt i dit eget tempo. 

Køretips

Hvis du rejser til Pisa om sommeren, kan en tur i bil til turist- og badebyen Viareggio være en god ide. Byen ligger 31 km nordvest for Pisa. Viareggio har flere kilometerlange strande, hvor du kan leje solsenge og parasoller. Langs kysten er der en vidunderlig strandpromenade. 

Det er også meget populært at tage en dagtur til renæssancebyen Firenze, der ligger 84 km øst for Pisa. Firenze er hovedstaden i regionen Toscana, beliggende på en slette, der er omgivet af bakker. Byen er berømt for sin naturlige skønhed. Fra de omkringliggende bakker har man en smuk udsigt over byen. Her er der er mange seværdigheder at besøge, især kunst og arkitektur. Firenze er på UNESCOs verdensarvsliste takket være byens kunstsamlinger, historiske monumenter og den velbevarede, middelalderlige arkitektur. Den enorme katedral Santa Maria del Fiore er en meget populær attraktion i Firenze. Det samme er den berømte bro Ponte Vecchio (den gamle bro) fra det 14. århundrede, der desuden er kendt for sine mange guldsmedebutikker. 

Med en lejebil kan du også besøge den charmerende middelalderlige by Lucca, der ligger 17 km nordøst for Pisa. Luccas historiske centrum er omgivet af bymure fra 1513. En af byens seværdigheder er Skt. Martin-katedralen fra det 13. århundrede. Den smukke kirke San Michele in Foro er også en populær attraktion, og det samme er Guinigi-tårnet. Den gamle bydel i Lucca er bilfri med smalle, brolagte gader og dejlige, små butikker og caféer.