Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pisa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pisa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pisa miniguide

Billeje Pisa

Biludlejning Pisa

sPisa ligger i det nordlige Italien , vest for Firenze .Pisa ligger ved Arno-floden, ti kilometer fra mundingen af det Liguriske Hav. 90.000 italienere, der bor i Toscana Pisa.Her er den kanal til havnebyen Livorno.

Byen er mest kendt for sine skæve tårn, Torre Pendente di Pisa eller campanile, der begyndte i 1173. Så allerede skævt. Tårnet er ca. 55 meter på den ene side og 56 meter på den anden. Tårnet er bygget af marmor og har 294 trin. Pisa blev i 1000-1200’s center for kunst og arkitektur i det centrale Italien, og den overlever en række bygninger fra denne periode. Cathedral Square, Piazza del Duomo, er på UNESCO’s liste over verdens kultur-og naturarv. Pisa er også en stor femskipet romansk basilika i hvid marmor fra 1100-tallet. 16. Juni har en Luminarafestival Pisa, til ære for San Ranieri. Ved solnedgang, dæmpes lyset i Arno, og mere end 10.000 lys tændt.

Pisa lufthavn Galileo Galilei ligger to kilometer uden for centrum.

Dansk