Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pisa Galileo Galilei Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pisa Galileo Galilei Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pisa Galileo Galilei Lufthavn miniguide

Billeje Pisa Galileo Galilei Lufthavn
Biludlejning Pisa Galileo Galilei Lufthavn

Pisa Galileo Galilei Airport er opkaldt efter Galileo Galilei, en italiensk læge, filosof og astronom, der blev født i Pisa .Lufthavnen ligger 2 km fra Pisa, 20 km fra Livorno og 80 km fra Firenze .Det kører både busser og tog fra lufthavnen og byerne i nærheden. 11 forskellige bilproducenter tilbyder deres service i lufthavnen, herunder Auto Europe, Avis, Sixt, Easy Car, Europcar, Hertz, Thrifty og Maggiore.

I 2008 passagerer besøger 4.018.000 lufthavnen.Pisa Galileo Galilei Lufthavn er tjent med 20 forskellige flyselskaber og har flyvninger til 57 forskellige nationale og internationale destinationer.

Pisa Lufthavn har et stort shopping område kaldet La Corte, hvor der ud over butikker også er en frisør. Udvælgelsen af barer og restauranter med tilbud om nåde internationale retter og mad fra Toscana er god. En af Italiens bedste danseskoler, Scuola di Danza, har endda en dansestudie i lufthavnen. Andre faciliteter er babyrom, trådløst internet, bank-og mødelokaler. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Pisa er meget tæt på lufthavnen.