Biludlejning Pisa Galileo Galilei Lufthavn

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pisa Galileo Galilei Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pisa Galileo Galilei Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pisa Galileo Galilei Lufthavn miniguide

Billeje Pisa Galileo Galilei Lufthavn

Biludlejning Pisa Galileo Galilei Lufthavn

Pisa Galileo Galilei Airport er opkaldt efter Galileo Galilei, en italiensk læge, filosof og astronom, der blev født i Pisa .Lufthavnen ligger 2 km fra Pisa, 20 km fra Livorno og 80 km fra Firenze .Det kører både busser og tog fra lufthavnen og byerne i nærheden. 11 forskellige bilproducenter tilbyder deres service i lufthavnen, herunder Auto Europe, Avis, Sixt, Easy Car, Europcar, Hertz, Thrifty og Maggiore.

I 2008 passagerer besøger 4.018.000 lufthavnen.Pisa Galileo Galilei Lufthavn er tjent med 20 forskellige flyselskaber og har flyvninger til 57 forskellige nationale og internationale destinationer.

Pisa Lufthavn har et stort shopping område kaldet La Corte, hvor der ud over butikker også er en frisør. Udvælgelsen af barer og restauranter med tilbud om nåde internationale retter og mad fra Toscana er god. En af Italiens bedste danseskoler, Scuola di Danza, har endda en dansestudie i lufthavnen. Andre faciliteter er babyrom, trådløst internet, bank-og mødelokaler. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Pisa er meget tæt på lufthavnen.

Dansk