Biludlejning Firenze

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Firenze

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Firenze inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Firenze miniguide

Billeje Firenze

Biludlejning Firenze

Firenze er en by på begge sider af Arno-floden syd for Bologna .Firenze er den ottende største by i Toscana, med dets 365.000 indbyggere (2009).

Firenze er verdensberømt for sine storslåede kunstsamlinger og smukke historiske bygninger. Byen betragtes som en af de førende kulturelle byer og seværdigheder.Den berømte museum i Palazzo degli Uffizi har en fantastisk samling af renæssance malerier og skulpturer, og betragtes af mange som en af verdens mest berømte kunstmuseer. Der er også kø for at komme ind. Accademia galleri er malerier af Michelangelo. I museets historie, havde Galileo Galileis instrumenter en udstilling, sammen med en af mandens fingre. Firenze har en travl foran Palazzo Vecchio. I Pitti Palace er en samling af Medici familiens kunstsamling. I haven bag Boboli, er det et dejligt gå-området. Firenze er et godt udgangspunkt for ture i Toscana.

Amerigo Vespucci International Airport , også kaldet Peretoila, er syv kilometer uden for Firenze.