Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Firenze

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Firenze inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Firenze miniguide

Billeje Firenze

Biludlejning Firenze

Har du brug for en bil i Firenze? Måske ønsker du at booke en lejebil inden afrejse, så bilen står klar til dig, når du ankommer til lufthavnen? Der er mange typer biler at vælge imellem. Husk at booke din lejebil i god tid, da de billigste biler normalt bliver taget først. Ved at sammenligne lejebilspriser fra forskellige virksomheder i Firenze, vil du finde det bedste tilbud og en bil, der er perfekt til dine behov. 

Generel information om Firenze

Firenze er hovedstaden i den norditalienske region Toscana med 708.357 indbyggere (2019). Toscana er kendt for sine smukke landskaber med vinstokke, olivenlunde og fyrretræer. Firenze ligger midt i landet ved Arno-floden og omtales som en af de smukkeste byer i verden. 

Byen er berømt for sine kunstsamlinger, historiske monumenter og senmiddelalderlig arkitektur. Det historiske centrum er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Byens kendte vartegn er for eksempel katedralen Santa Maria del Fiore fra år 1436 med dens imponerende kuppel og rådhuset “Palazzo Vecchio” fra det 13. – 15. århundrede. I det verdensberømte kunstmuseum “Galleria Degli Uffizi” kan du se værker af bl.a. Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rembrandt og Rafael. 

Den gamle bro “Ponte Vecchio” med dens berømte guldsmedebutikker er også en af byens populære attraktioner. Desuden tilbyder Firenze gode shoppingmuligheder og et travlt café- og natteliv. 

Lufthavn

Den nærmeste store internationale lufthavn er Pisa Airport (PSA), der ligger 82 km vest for Firenze. Flere biludlejningsfirmaer har base i lufthavnen, herunder Avis, Hertz, Maggiore, Sixt, Locauto og Goldcar. 

Trafik

Italien har et veludviklet vejnet med motorveje, der forbinder de fleste større byer. Motorvejene har generelt en høj standard og kaldes “Autostrada” på italiensk. Mange af dem er toldmotorveje. På trods af, at Italiens vejnet generelt er af høj standard, kan nogle landeveje være smalle og snoede. 

Hastighedsgrænserne i Italien er 50 km/t i byer/bebyggede områder, 90 km/t på landeveje og 100-130 km/t på motorveje. 

Italien har en promillegrænse på 0,5 mg blodalkohol. 

Firenze har forbudt biler at køre ind i de historiske distrikter (“Centro Storico”), medmindre du har særlig tilladelse hertil på forhånd. Ordningen kaldes Zone Traffico Limitato (ZTL). Generelt gælder den i tidsrummet fra 9.00 til 18.00. Der er placeret overvågningskameraer i disse områder, som tager billeder af biler, som kører der. 

Hvis du lejer en bil i Firenze og skal bo på et hotel i den gamle bydel, anbefales det at kontakte hotellet før afgang for at få en køretilladelse, som skal placeres på forruden på lejebilen. Uden en køretilladelse får du en bøde, der sendes til din hjemadresse via biludlejningsfirmaet. 

Køretips

På varme sommerdage kan det være forfriskende at tage en tur til badebyen Viareggio, som ligger 102 km nordvest for Firenze. Her finder du kilometerlange sandstrande, hvor du kan leje liggestole og parasoller. Viareggio har også en dejlig strandpromenade samt caféer/restauranter. 

At have en lejebil i Firenze giver dig mulighed for at tage på dagsture i regionen. Der er så mange dejlige små byer i området. Det verdensberømte skæve tårn i Pisa ligger 86 km væk. Hvis du ønsker at besøge den populære middelalderlige by Lucca, er afstanden dertil 74 km. De to byer Siena og Volterra er også bestemt et besøg værd. 

Du får den smukkeste udsigt over Firenze ved at køre til Fiesole, der ligger 10 km nordøst for byens centrum. Fiesole ligger på en bakke 355 meter over havets overflade. Herfra har du en fantastisk udsigt over Firenze og Arno-dalen.

Dansk