Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Firenze Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Firenze Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Firenze Lufthavn miniguide

Billeje Firenze Lufthavn
Biludlejning Firenze Lufthavn – Foto: © Sailko

Florence Airport kaldes også Peretola Lufthavn (FLR), og ligger 4 km uden for Firenze i Italien .Det er en af de største lufthavne i Toscana. Der er busser mellem Firenze og lufthavnen. For dem, der ønsker at leje en bil tilbyder biludlejningsselskaber som Auto Europe, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrilty, maggiori, National og Sixt hans tjeneste i lufthavnen.

Omkring 1,5 millioner passagerer benytter lufthavnen i Firenze hvert år. 12 forskellige flyselskaber, herunder Lufthansa, Air France og Alitalia, driver lufthavnen.Siden 2006 har gennemgået en modernisering program.

Florence Airport har et godt udvalg af butikker, nogle cafeer og barer, en enkel restaurant og ATM og førstehjælp station. Alle passagerer har adgang til Masaccio Lounge med internetadgang og mulighed for at leje mødelokaler. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men de nye Novotel Firenze Nord Aeroporto ligger kun 2 km væk.