Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Firenze Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Firenze Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Firenze Lufthavn miniguide

Billeje Firenze Lufthavn

Biludlejning Firenze Lufthavn – Foto: © Sailko

Florence Airport kaldes også Peretola Lufthavn (FLR), og ligger 4 km uden for Firenze i Italien .Det er en af de største lufthavne i Toscana. Der er busser mellem Firenze og lufthavnen. For dem, der ønsker at leje en bil tilbyder biludlejningsselskaber som Auto Europe, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrilty, maggiori, National og Sixt hans tjeneste i lufthavnen.

Omkring 1,5 millioner passagerer benytter lufthavnen i Firenze hvert år. 12 forskellige flyselskaber, herunder Lufthansa, Air France og Alitalia, driver lufthavnen.Siden 2006 har gennemgået en modernisering program.

Florence Airport har et godt udvalg af butikker, nogle cafeer og barer, en enkel restaurant og ATM og førstehjælp station. Alle passagerer har adgang til Masaccio Lounge med internetadgang og mulighed for at leje mødelokaler. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men de nye Novotel Firenze Nord Aeroporto ligger kun 2 km væk.

Dansk