Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Siena

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Siena inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Siena miniguide

Billeje Siena

Biludlejning Siena

Siena hører til regionen Toscana og er hovedstad i provinsen Siena. Regionen ligger på vestkysten af aflange region i Italien grænser op til Middelhavet. Siena er ca. 90 km inde i landet og ca 50 km til Firenze i nord. Befolkningen i Siena blev målt til næsten 55 000 i 2008, og byen blev angiveligt grundlagt i romertiden af Senus som var søn af Remus.

Siena er opført på UNESCO’s World Heritage List grund af de mange historiske seværdigheder. Cattedrale dell’Assunta domkirken i Siena, som blev startet i 1100-tallet og betragtes som et af Italiens smukkeste domkirker. Piazza del Campo er en firkantet, som blev bygget i 1200-tallet, og siden da har været afholdt hvert år hestevæddeløb her. Pladsen er formet som en shell og blev bygget på det sted, hvor det blev afholdt markeder, som stadig sker i dag.

Amerigo Vespucci Airport Firenze og ejendommen er beliggende ca. Ud over 80 km Siena.

Dansk