Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Siena

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Siena inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Siena miniguide

Billeje Siena
Biludlejning Siena

Siena hører til regionen Toscana og er hovedstad i provinsen Siena. Regionen ligger på vestkysten af aflange region i Italien grænser op til Middelhavet. Siena er ca. 90 km inde i landet og ca 50 km til Firenze i nord. Befolkningen i Siena blev målt til næsten 55 000 i 2008, og byen blev angiveligt grundlagt i romertiden af Senus som var søn af Remus.

Siena er opført på UNESCO’s World Heritage List grund af de mange historiske seværdigheder. Cattedrale dell’Assunta domkirken i Siena, som blev startet i 1100-tallet og betragtes som et af Italiens smukkeste domkirker. Piazza del Campo er en firkantet, som blev bygget i 1200-tallet, og siden da har været afholdt hvert år hestevæddeløb her. Pladsen er formet som en shell og blev bygget på det sted, hvor det blev afholdt markeder, som stadig sker i dag.

Amerigo Vespucci Airport Firenze og ejendommen er beliggende ca. Ud over 80 km Siena.