Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mallorca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mallorca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mallorca miniguide

Billeje Mallorca

Biludlejning Mallorca

Mallorca er den største af de øer, der udgør De Baleariske Øer og er hjem for ca 800 000 mennesker.I begyndelsen af 50’s vandt denne ø mange turister «hjerter og har været en høj profil charter destination og er stadig et yndet rejsemål for mange. Og med god grund. Hedonist, kan vandrere samt elskere på udkig efter en romantisk ferie finde det de leder efter på Mallorca. Strande, by og natur er ingredienserne, der dækker alle typer af behov.

En stabil og varme klima formodentlig har været den største attraktion i årenes løb, men øen har mere at byde på end blot søn

I byerne hovedstaden Palma kan shoppe glade for at nyde frugterne af, at turismen har forladt sin spor og efterlod sig ingen penge i denne ferieparadis i årtier.

Mallorca har sin egen lufthavn Palma de Mallorca (PMI) og ligger omkring otte kilometer fra hovedstaden
.
Biludlejning i Mallorca er billig gennem Billigerebiludlejning.dk. Priserne gives til dig i din søgning sammenlignes fra flere anerkendte nationale og internationale biludlejning leverandører. Dette sikrer vores kunder lave priser på billeje på Mallorca.

Dansk