Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mallorca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mallorca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mallorca miniguide

Billeje Mallorca
Biludlejning Mallorca

Mallorca er den største af de øer, der udgør De Baleariske Øer og er hjem for ca 800 000 mennesker.I begyndelsen af 50’s vandt denne ø mange turister «hjerter og har været en høj profil charter destination og er stadig et yndet rejsemål for mange. Og med god grund. Hedonist, kan vandrere samt elskere på udkig efter en romantisk ferie finde det de leder efter på Mallorca. Strande, by og natur er ingredienserne, der dækker alle typer af behov.

En stabil og varme klima formodentlig har været den største attraktion i årenes løb, men øen har mere at byde på end blot søn

I byerne hovedstaden Palma kan shoppe glade for at nyde frugterne af, at turismen har forladt sin spor og efterlod sig ingen penge i denne ferieparadis i årtier.

Mallorca har sin egen lufthavn Palma de Mallorca (PMI) og ligger omkring otte kilometer fra hovedstaden
.
Biludlejning i Mallorca er billig gennem Billigerebiludlejning.dk. Priserne gives til dig i din søgning sammenlignes fra flere anerkendte nationale og internationale biludlejning leverandører. Dette sikrer vores kunder lave priser på billeje på Mallorca.