Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mallorca Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mallorca Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mallorca Lufthavn miniguide

Billeje Mallorca Lufthavn

Biludlejning Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Airport, også kendt som Son Sant Joan Airport eller Aeropuerto de Son Sant Joan (PMI) ligger 8 km øst for hovedstaden Palma de Mallorca .Der er en bus mellem lufthavnen og Palma de Mallorca. Der er otte forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen. The National, Optag, Sixt, Auriga Crown, Avis, Hertz Goldcar Europa og Europcar.

21.203.028 passagerer besøgte Mallorca Lufthavn i 2009, er det den 3. største lufthavn i Spanien efter Madrid og Barcelona .Det er det vigtigste knudepunkt for Air Berlin, Iberworld og Air Europe. Mallorca Lufthavn tjener lige under 100 destinationer.

Det er en meget godt udvalg af mad og drikke steder på Mallorca Lufthavn, flere af dem er dage åbne. Der er også flere butikker, der sælger alt fra mode til forskellige lokale produkter og afgiftsfri butik. Faciliteterne i lufthavnen omfatte VIP lounge, mødelokaler, apotek, børns legeplads, førstehjælp, apotek, bank, posthus og rejsebureau.
The

Dansk