Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mallorca Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mallorca Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mallorca Lufthavn miniguide

Billeje Mallorca Lufthavn
Biludlejning Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Airport, også kendt som Son Sant Joan Airport eller Aeropuerto de Son Sant Joan (PMI) ligger 8 km øst for hovedstaden Palma de Mallorca .Der er en bus mellem lufthavnen og Palma de Mallorca. Der er otte forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen. The National, Optag, Sixt, Auriga Crown, Avis, Hertz Goldcar Europa og Europcar.

21.203.028 passagerer besøgte Mallorca Lufthavn i 2009, er det den 3. største lufthavn i Spanien efter Madrid og Barcelona .Det er det vigtigste knudepunkt for Air Berlin, Iberworld og Air Europe. Mallorca Lufthavn tjener lige under 100 destinationer.

Det er en meget godt udvalg af mad og drikke steder på Mallorca Lufthavn, flere af dem er dage åbne. Der er også flere butikker, der sælger alt fra mode til forskellige lokale produkter og afgiftsfri butik. Faciliteterne i lufthavnen omfatte VIP lounge, mødelokaler, apotek, børns legeplads, førstehjælp, apotek, bank, posthus og rejsebureau.
The