Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tromsø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tromsø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tromsø miniguide

Tromsø

Biludlejning Tromsø

Tromsø (55.000 indbyggere i 2009) er den største by i det nordlige Norge, som ligger i Troms Amt. Grundlagt i 1794, og fra 1800-tallet var centrum for ishavsfangst i Arktis. Tromsø er også den største by i de nordiske lande nord for Polarcirklen, og også en populær destination for at opleve midnatssolen om sommeren og nordlys om vinteren.

Byens centrum er placeret på den sydlige side af Tromsø – og har forbundet til fastlandet ved Tromsø Bridge og Tromsøysundtunnelen. Havnen i Tromsø har daglige ankomster af Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ).
Tromsø er en universitetsby, og har et rigt kulturliv med museer, kunst gallerier, koncertsteder og flere årlige festivaler.
Arctic katedral fra 1965 er byens vartegn, med sin unikke arkitektur.

Andre attraktioner i Tromsø omfatte Tromsø Domkirke fra 1861, Polar Museum (som fortæller om byens fortid som centrum for ishavsfangst og udgangspunktet for ekspeditioner i Arktis), Tromsø Universitet Museum (North Norges største museum af natur-og kulturhistorie på udstillinger), Nord-norske Museum of Art – og Polaria, en besøgscenter med temaer om polarområderne. Der er også et akvarium med levende sæler og fisk fra området. Webstedet viser også videoer af Svalbard.

Cable Car til Big Stone (421 m) er populær turistattraktion, handling og fra toppen har en fantastisk panoramaudsigt over byen.

Tromsø er ellers gode indkøbsmuligheder i butikkerne og indkøbscentre og et travlt natteliv.
Tromsø Lufthavn – Langnes ligger 3 km vest for centrum.

Biludlejning kan bookes i byen Tromsø og Tromsø Lufthavn – Langnes .Nogle udlejningsbiler vi tilbyder i Tromsø Agoda Toyota, Peugot 207, Ford Fiesta og Audi stationcar.Minibus kan også bestilles, hvis du har brug for pladser til mere end 5 personer.

Dansk