Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tromsø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tromsø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tromsø miniguide

Tromsø
Biludlejning Tromsø

Leder du efter en god lejebil i Tromsø? Du kan spare mange penge ved at sammenligne priser på biludlejning i Tromsø, og det kan betale sig at reservere en bil i god tid inden afrejse. Det er meget almindeligt at leje bil i Tromsø, og mange vælger at afhente lejebilen i lufthavnen. Med en lejebil kan du nyde friheden ved at køre i dit eget tempo, så du kan opleve mere af Nordnorges smukke natur. 

General information om Tromsø

Tromsø er Nordnorges største by, og ligger i Troms amt. Kommunen har ca. 72.000 indbyggere. Bykernen ligger på øen Tromsøya ved Norskehavet, og Norsk Polarinstitutt har adresse i Tromsø. Gæster kan besøge det lokale videnskabscenter Polaria, der blev indviet i 1998. Polaria har et kæmpemæssigt akvarium med arktiske vandplanter, fisk og havdyr foruden en udstilling om is og klima. Centrets biograf viser panoramafilm om nordlyset, der også kan opleves live i Tromsø om vinteren. 

Tromsøs tilbud inden for kultur er også mangfoldige. Byen har et teater og et symfoniorkester, og byens Nordnorsk Kunstmuseum er bestemt et besøg værd. Byen arrangerer hvert år adskillige festivaler, bl.a. en filmfestival, Nordlysfestivalen i januar, en madfestival i september og en jazzfestival i november. 

Andre attraktioner i Tromsø er bl.a. Tromsdalen kirke fra 1965, der også kaldes Ishavskatedralen, og Tromsø kirke fra 1861 – også området Skansen, med bygninger tilbage fra 1789, er et besøg værd. Endelig må vi ikke glemme Norges arktiske universitetsmuseum. 

Tromsø er også kendt for et pulserende natteliv med mange restauranter, barer og natklubber. Byen tilbyder også gode shoppingmuligheder med både uafhængige butikker og indkøbscentre. 

Lufthavn

Tromsø Lufthavn (TOS) ligger i Langnes, 6 km nordvest for byen. I lufthavnsbygningens nederste etage, tæt på check-in-området, finder du adskillige biludlejningsfirmaer såsom Avis, Hertz, Europcar, Budget og Sixt. 

Med en lejebil i Tromsø har du mange muligheder for at køre kortere eller længere ture i området omkring byen. Narvik ligger 250 km væk, og afstanden til Harstad er 300 km. 

Køretips

Hvis du kan lide smuk natur, bør du køre en tur til Lyngsalpan, 77 km øst for Tromsø. Lyngsalpan er et beskyttet bjergområde i Troms amt, som indeholder betagende fjelde, fjorde og øer. Den højeste tinde er Jiehkkvárri, der knejser 1.834 meter over havoverfladen. Dette område er ideelt til storslåede naturoplevelser, vandreture i fjeldet og havfiskeri. På vejen hertil er du nødt til at tage færgen over Ullsfjord fra Svensby til Breivikeidet for at komme til Lyngsalpan – men det er hele turen værd! 

Hvis du er i Tromsø i sommerhalvåret, kan du med fordel tage en tur til naturparadiset Sommarøy, der ligger 56 km sydvest for byen. Sommarøy er en lille fiskerby med indbydende, hvide sandstrande. Fra Sommarøy har du udsigt til klippeøen Håja. Øens særlige profil inspirerede arkitekten, der skabte Ishavskatedralen i Tromsø.