Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tromsø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tromsø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tromsø miniguide

Tromsø

Biludlejning Tromsø

Leder du efter en god lejebil i Tromsø? Du kan spare mange penge ved at sammenligne priser på biludlejning i Tromsø, og det kan betale sig at reservere en bil i god tid inden afrejse. Det er meget almindeligt at leje bil i Tromsø, og mange vælger at afhente lejebilen i lufthavnen. Med en lejebil kan du nyde friheden ved at køre i dit eget tempo, så du kan opleve mere af Nordnorges smukke natur. 

General information om Tromsø

Tromsø er Nordnorges største by, og ligger i Troms amt. Kommunen har ca. 72.000 indbyggere. Bykernen ligger på øen Tromsøya ved Norskehavet, og Norsk Polarinstitutt har adresse i Tromsø. Gæster kan besøge det lokale videnskabscenter Polaria, der blev indviet i 1998. Polaria har et kæmpemæssigt akvarium med arktiske vandplanter, fisk og havdyr foruden en udstilling om is og klima. Centrets biograf viser panoramafilm om nordlyset, der også kan opleves live i Tromsø om vinteren. 

Tromsøs tilbud inden for kultur er også mangfoldige. Byen har et teater og et symfoniorkester, og byens Nordnorsk Kunstmuseum er bestemt et besøg værd. Byen arrangerer hvert år adskillige festivaler, bl.a. en filmfestival, Nordlysfestivalen i januar, en madfestival i september og en jazzfestival i november. 

Andre attraktioner i Tromsø er bl.a. Tromsdalen kirke fra 1965, der også kaldes Ishavskatedralen, og Tromsø kirke fra 1861 – også området Skansen, med bygninger tilbage fra 1789, er et besøg værd. Endelig må vi ikke glemme Norges arktiske universitetsmuseum. 

Tromsø er også kendt for et pulserende natteliv med mange restauranter, barer og natklubber. Byen tilbyder også gode shoppingmuligheder med både uafhængige butikker og indkøbscentre. 

Lufthavn

Tromsø Lufthavn (TOS) ligger i Langnes, 6 km nordvest for byen. I lufthavnsbygningens nederste etage, tæt på check-in-området, finder du adskillige biludlejningsfirmaer såsom Avis, Hertz, Europcar, Budget og Sixt. 

Med en lejebil i Tromsø har du mange muligheder for at køre kortere eller længere ture i området omkring byen. Narvik ligger 250 km væk, og afstanden til Harstad er 300 km. 

Køretips

Hvis du kan lide smuk natur, bør du køre en tur til Lyngsalpan, 77 km øst for Tromsø. Lyngsalpan er et beskyttet bjergområde i Troms amt, som indeholder betagende fjelde, fjorde og øer. Den højeste tinde er Jiehkkvárri, der knejser 1.834 meter over havoverfladen. Dette område er ideelt til storslåede naturoplevelser, vandreture i fjeldet og havfiskeri. På vejen hertil er du nødt til at tage færgen over Ullsfjord fra Svensby til Breivikeidet for at komme til Lyngsalpan – men det er hele turen værd! 

Hvis du er i Tromsø i sommerhalvåret, kan du med fordel tage en tur til naturparadiset Sommarøy, der ligger 56 km sydvest for byen. Sommarøy er en lille fiskerby med indbydende, hvide sandstrande. Fra Sommarøy har du udsigt til klippeøen Håja. Øens særlige profil inspirerede arkitekten, der skabte Ishavskatedralen i Tromsø.

Dansk