Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tromsø Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tromsø Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tromsø Lufthavn miniguide

Billeje Tromsø Lufthavn
Biludlejning Tromsø Lufthavn

Tromso Airport (TOS) er ca. 5 km vest for byen Tromsø. Der er en lufthavnsbus mellem Tromsø og lufthavnen. Bilen selskaber repræsenteret i lufthavnen Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget.

I 2008 besøger 1.647.504 passagerer i lufthavnen, og det er den største i det nordlige Norge. Fra Tromsø, en flyver til 25 forskellige destinationer, hvoraf syv er internationale og omfatter London,Madrid og Murmansk.Widerøe er den virksomhed, flyver til mange indenlandske destinationer.

Tromsø Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer og restauranter og toldfrie butik og boghandel. Lufthavnen har også trådløst internet og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.