Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tromsø Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tromsø Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tromsø Lufthavn miniguide

Billeje Tromsø Lufthavn

Biludlejning Tromsø Lufthavn

Tromso Airport (TOS) er ca. 5 km vest for byen Tromsø .Der er en lufthavnsbus mellem Tromsø og lufthavnen. Bilen selskaber repræsenteret i lufthavnen Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget.

I 2008 besøger 1.647.504 passagerer i lufthavnen, og det er den største i det nordlige Norge. Fra Tromsø, en flyver til 25 forskellige destinationer, hvoraf syv er internationale og omfatter London ,Madrid og Murmansk.Widerøe er den virksomhed, flyver til mange indenlandske destinationer.

Tromsø Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer og restauranter og toldfrie butik og boghandel. Lufthavnen har også trådløst internet og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk