Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Narvik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Narvik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Narvik miniguide

Narvik
Biludlejning Narvik

De nord-norske kommune ligger Ofotfjorden Narvik i Nordnorge – og er det regionale center i distriktet Ofoten. Kommunen grænser til Sverige mod øst og syd.

Byen har 18.400 indbyggere Narvik (2010), og er amtets 3 største. Det har siden 1920 været det vigtigste havn for eksport af jernmalm, og er stadig en vigtig maritime by.

Narvik har flere turistattraktioner – inklusive War Memorial Museum, som ligger på pladsen (med udstilling af artefakter, fotografier mv fra 2. Verdenskrig). Byen har også flere krig kirkegårde og monumenter – herunder Narvik Ny Kirkegård med mindesmærke for den norske, franske, engelske, polske og tyske soldater, der faldt i 2 World War II.

Andre seværdigheder i byen er Narvik Kirke i 1925, Park Area Burn Holtet med de 4.000 år gamle helleristninger, Narvik bjerg af kabel sti, som tager de besøgende op ad bjerget elevator restaurant 656 meter i 7 minutter – hvor du kan få en panoramisk udsigt over byen og fjorden og Ofoten Museum (med en større kulturhistorisk udstilling).

Om vinteren har byen en stor ski bakke med Fagerensfjellet, og i centrum af Narvik, der er gode indkøbsmuligheder i butikker og varehuse.

Norges nationale bjerg – Stetind (1392 m) – beliggende blot et par mil fra Narvik i Tysfjord kommune, og er en stor turistattraktion.

Narvik Lufthavn – Framnes ligger 2 km uden for byen og har flyvninger til Bodø og Andenes. .

De større lufthavn Harstad / Narvik Lufthavn – Evenes, som ligger 76 km vest for Narvik.