Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Narvik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Narvik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Narvik miniguide

Narvik

Biludlejning Narvik

De nord-norske kommune ligger Ofotfjorden Narvik i Nordnorge – og er det regionale center i distriktet Ofoten. Kommunen grænser til Sverige mod øst og syd.

Byen har 18.400 indbyggere Narvik (2010), og er amtets 3 største. Det har siden 1920 været det vigtigste havn for eksport af jernmalm, og er stadig en vigtig maritime by.

Narvik har flere turistattraktioner – inklusive War Memorial Museum, som ligger på pladsen (med udstilling af artefakter, fotografier mv fra 2. Verdenskrig). Byen har også flere krig kirkegårde og monumenter – herunder Narvik Ny Kirkegård med mindesmærke for den norske, franske, engelske, polske og tyske soldater, der faldt i 2 World War II.

Andre seværdigheder i byen er Narvik Kirke i 1925, Park Area Burn Holtet med de 4.000 år gamle helleristninger, Narvik bjerg af kabel sti, som tager de besøgende op ad bjerget elevator restaurant 656 meter i 7 minutter – hvor du kan få en panoramisk udsigt over byen og fjorden og Ofoten Museum (med en større kulturhistorisk udstilling).

Om vinteren har byen en stor ski bakke med Fagerensfjellet, og i centrum af Narvik, der er gode indkøbsmuligheder i butikker og varehuse.

Norges nationale bjerg – Stetind (1392 m) – beliggende blot et par mil fra Narvik i Tysfjord kommune, og er en stor turistattraktion.

Narvik Lufthavn – Framnes ligger 2 km uden for byen og har flyvninger til Bodø og Andenes. .

De større lufthavn Harstad / Narvik Lufthavn – Evenes , som ligger 76 km vest for Narvik.

Dansk