Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Andenes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Andenes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Andenes miniguide

Andenes

Biludlejning Andenes

Landsbyen Andenes (ca. 2.600 indbyggere i 2009) er det administrative centrum for Andøy kommune i Nordland beliggende amt, nord for øgruppen Andøya Vesterålen. Den er lavet arkæologiske fund viser, at folk har levet på Andøya siden stenalderen.

Den norske Air Force har en større base i Andenes – Andøya luft station. Det er under NATO overkommando – og er en af de vigtigste virksomheder i Andøya. Ellers er stedet også rumforskning og nordlys forskning omkring – i forhold til Andøya Rocket Range.

Ud over smukke natur – og midnatssol i sommermånederne – har Andenes en række attraktioner til at vise: Whale Center (med udstillinger om hvaler og hval forskning), Polar Museum (jagt og fiskeri museum), HISNAKUL (med kulturhistoriske udstillinger i forbindelse med det menneskelige ansigt af naturlige elementer) og Nordlyset Centre (populær videnskab) – alle i eller nær Andenes center.

Andøya Lufthavn, der er anbragt sammen med Andøya Air Station, er en lille civil lufthavn med daglige flyvninger til Tromsø og Bodø .Ellers anløbe hurtigruta Andøya (Risøyhamn) både på vejen nord og syd.

Dansk