Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Andenes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Andenes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Andenes miniguide

Andenes
Biludlejning Andenes

Landsbyen Andenes (ca. 2.600 indbyggere i 2009) er det administrative centrum for Andøy kommune i Nordland beliggende amt, nord for øgruppen Andøya Vesterålen. Den er lavet arkæologiske fund viser, at folk har levet på Andøya siden stenalderen.

Den norske Air Force har en større base i Andenes – Andøya luft station. Det er under NATO overkommando – og er en af de vigtigste virksomheder i Andøya. Ellers er stedet også rumforskning og nordlys forskning omkring – i forhold til Andøya Rocket Range.

Ud over smukke natur – og midnatssol i sommermånederne – har Andenes en række attraktioner til at vise: Whale Center (med udstillinger om hvaler og hval forskning), Polar Museum (jagt og fiskeri museum), HISNAKUL (med kulturhistoriske udstillinger i forbindelse med det menneskelige ansigt af naturlige elementer) og Nordlyset Centre (populær videnskab) – alle i eller nær Andenes center.

Andøya Lufthavn, der er anbragt sammen med Andøya Air Station, er en lille civil lufthavn med daglige flyvninger til Tromsø og Bodø .Ellers anløbe hurtigruta Andøya (Risøyhamn) både på vejen nord og syd.