Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bodø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bodø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bodø miniguide

Bodø

Biludlejning Bodø

Bodø har ca. 48.000 indbyggere (2010), er det administrative center og største by i Nordland Amt – ligger på kysten i landskabet Salten. Allerede i 1500-tallet var der en etableret kirke her (Bodin), men kun i 1816 gjorde Bodo status som en by.

En af de største turistattraktioner er midnatssol, som skinner døgnet rundt i Bodø i perioden 4 Juni – 8 Juli. Der er også en sol, der kendetegner Bodø våbenskjold. Ellers er der meget smuk natur omkring byen – og 30 km øst for centrum, finder vi Salstraumen, verdens stærkeste tidevands strøm. National Geographic har rangeret et af Europas mest spændende dykning destinationer.

Ellers er der flere interessante museer i Bodø. Mest populære er de norske Aviation Museum, som har en national museum af civile og militære luftfart. Den Salten Museum er godt besøgt. Her kan du opleve den kultur, Sami kultur og historie Bodo City. Mange vil også finde vej til Galleri Bodøgaard, der ligger 2,5 km uden for centrum. Det er en privat kunstmuseum, som også indeholder en interessant samling af polske og græske ikoner.

Music (alle genrer) er stærk i Bodø kulturliv, og det afholdes hvert år flere musikfestivaler. Den mest berømte er Nordland Music Festival (med vægt på klassisk musik), som afholdes hver sommer i slutningen af juli (omkring St. Olaf).

Bodø Lufthavn ligger 2,2 km sydvest for centrum.

Dansk