Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bodø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bodø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bodø miniguide

Bodø
Biludlejning Bodø

Bodø har ca. 48.000 indbyggere (2010), er det administrative center og største by i Nordland Amt – ligger på kysten i landskabet Salten. Allerede i 1500-tallet var der en etableret kirke her (Bodin), men kun i 1816 gjorde Bodo status som en by.

En af de største turistattraktioner er midnatssol, som skinner døgnet rundt i Bodø i perioden 4 Juni – 8 Juli. Der er også en sol, der kendetegner Bodø våbenskjold. Ellers er der meget smuk natur omkring byen – og 30 km øst for centrum, finder vi Salstraumen, verdens stærkeste tidevands strøm. National Geographic har rangeret et af Europas mest spændende dykning destinationer.

Ellers er der flere interessante museer i Bodø. Mest populære er de norske Aviation Museum, som har en national museum af civile og militære luftfart. Den Salten Museum er godt besøgt. Her kan du opleve den kultur, Sami kultur og historie Bodo City. Mange vil også finde vej til Galleri Bodøgaard, der ligger 2,5 km uden for centrum. Det er en privat kunstmuseum, som også indeholder en interessant samling af polske og græske ikoner.

Music (alle genrer) er stærk i Bodø kulturliv, og det afholdes hvert år flere musikfestivaler. Den mest berømte er Nordland Music Festival (med vægt på klassisk musik), som afholdes hver sommer i slutningen af juli (omkring St. Olaf).

Bodø Lufthavn ligger 2,2 km sydvest for centrum.