Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Harstad Evenes Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Harstad Evenes Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Harstad Evenes Lufthavn miniguide

Billeje Harstad Evenes Lufthavn

Biludlejning Harstad Evenes Lufthavn

Skal du til Harstad, og har du behov for en lejebil ved ankomst til lufthavnen? Det er en god ide at reservere en lejebil i god tid inden afrejse. Ved at sammenligne priser hos forskellige biludlejningsfirmaer kan du finde den billigst mulige lejebil. Hvis du booker på forhånd, vil din bil desuden være klar til dig ved ankomst til lufthavnen. 

Lufthavn

Harstad/Narvik Airport, Evenes (EVE) ligger 44 km sydøst for Harstad og 75 km nordøst for Narvik. I lufthavnen finder du adskillige biludlejningsfirmaer såsom Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Køretiden fra lufthavnen til Harstad er omkring 45 minutter. 

Generel information om Harstad

Kystbyen Harstad ligger i Troms amt. Byen har 23. 000 indbyggere (2010), og ligger på Norges største ø, Hinnøya, ud til Vågsfjorden. Mellem øen og fastlandet er der broforbindelse via Tjeldsundbrua. 

Harstad har et rigt kulturliv. Byen er også et vigtigt trafikknudepunkt. Færgeforbindelsen Hurtigruta mellem Bergen og Kirkenes har daglige sejladser fra Harstad – både i nord- og sydgående retning. 

Naturen i det smukke, nordnorske landskab er den største turistattraktion i Harstad. Desuden ligger byen nord for polarcirklen, så her kan du opleve midnatssol om sommeren og nordlys om vinteren (når vejrforholdene er gunstige). 

Andre seværdigheder i Harstad er Trondarnes Distriktsmuseum, der har en udstilling om Harstad-områdets lokalhistorie. Du kan også beundre Adolfkanonen – verdens største, landbaserede kanon, der blev bygget under 2. verdenskrig – eller sejlskibet Anna Rogde, som blev bygget i 1867-68, og formentlig er verdens ældste, sejlende skonnert. 

6 km nord for Harstad centrum ligger Røkenes Gård og Gjestehus fra 1750-erne. Stedet er et populært turistmål, der er omgivet af smuk natur. Her kan du finde adskillige gamle huse, et kunstgalleri, restaurant og café – samt en golfbane lige i nærheden. 

Harstad er vært for den årlige kulturfestival Festspillene i Nord-Norge, der finder sted i juni måned. Festivalen varer en uge, og byder på koncerter, udstillinger, teaterforestillinger m.m. Harstads nærmeste nabobyer er Narvik (117 km), Tromsø (300 km) og Bodø (312 km). 

Køretips

Lokalområdet byder imidlertid på mange udflugtsmål, som man kan udforske med en lejebil. En mulighed er at tage en tur til landsbyen Svolvær på øgruppen Lofoten, 169 km sydvest for Harstad. Lofoten har siden 2007 haft broforbindelse til fastlandet. Køreturen dertil går gennem ubeboet og uberørt natur. Svolvær har en vigtig fiskerihavn. I byen kan du også besøge Lofoten Krigsminnemuseum, og om vinteren er der en udstilling af isskulpturer. 

Med en lejebil i Harstad kan du også besøge Polar Park – verdens nordligst beliggende dyrepark. Polar Park ligger i landsbyen Bardu, 120 km sydøst for Harstad. Den blev indviet i 1994. Blandt de arter, du kan opleve i parken, er ræv, ulv, los og jærv.

Dansk