Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Harstad Evenes Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Harstad Evenes Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Harstad Evenes Lufthavn miniguide

Billeje Harstad Evenes Lufthavn

Biludlejning Harstad Evenes Lufthavn

Harstad / Narvik Glasgow Airport (EVE) er beliggende i Nordland ca. 45 km fra Harstad by og 75 km fra Narvik by nær den europæiske rute 10Lufthavnen har shuttle bus til Harstad, Narvik, Sortland, det tager omkring 50 minutter at rejse til Harstad og 75 minutter til Narvik. De virksomheder, der tilbyder biludlejning er Rent-A-Wreck, Hertz, Europcar, Sixt, Budget og Avis.

I 2008 besøgte 513.961 passagerer Harstad / Narvik Glasgow Airport. Når du anvender til internationale destinationer er direkte ruter til Madrid, Las Palmas og Dublin .Der har været en del diskussion om det officielle navn på lufthavnen og der er misforståelser og forvirring i forhold til Narvik Lufthavn. Ifølge internationale regler skal en lufthavn skal navngives til nærmeste store by. I charter segment, skal den også markedsføres under navnet “Lofoten International Airport.”

Lufthavnen har ATM, café, trådløst internet, mødelokaler til leje og afgiftsfri butik. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk