Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Harstad Evenes Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Harstad Evenes Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Harstad Evenes Lufthavn miniguide

Billeje Harstad Evenes Lufthavn
Biludlejning Harstad Evenes Lufthavn

Skal du til Harstad, og har du behov for en lejebil ved ankomst til lufthavnen? Det er en god ide at reservere en lejebil i god tid inden afrejse. Ved at sammenligne priser hos forskellige biludlejningsfirmaer kan du finde den billigst mulige lejebil. Hvis du booker på forhånd, vil din bil desuden være klar til dig ved ankomst til lufthavnen. 

Lufthavn

Harstad/Narvik Airport, Evenes (EVE) ligger 44 km sydøst for Harstad og 75 km nordøst for Narvik. I lufthavnen finder du adskillige biludlejningsfirmaer såsom Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Køretiden fra lufthavnen til Harstad er omkring 45 minutter. 

Generel information om Harstad

Kystbyen Harstad ligger i Troms amt. Byen har 23. 000 indbyggere (2010), og ligger på Norges største ø, Hinnøya, ud til Vågsfjorden. Mellem øen og fastlandet er der broforbindelse via Tjeldsundbrua. 

Harstad har et rigt kulturliv. Byen er også et vigtigt trafikknudepunkt. Færgeforbindelsen Hurtigruta mellem Bergen og Kirkenes har daglige sejladser fra Harstad – både i nord- og sydgående retning. 

Naturen i det smukke, nordnorske landskab er den største turistattraktion i Harstad. Desuden ligger byen nord for polarcirklen, så her kan du opleve midnatssol om sommeren og nordlys om vinteren (når vejrforholdene er gunstige). 

Andre seværdigheder i Harstad er Trondarnes Distriktsmuseum, der har en udstilling om Harstad-områdets lokalhistorie. Du kan også beundre Adolfkanonen – verdens største, landbaserede kanon, der blev bygget under 2. verdenskrig – eller sejlskibet Anna Rogde, som blev bygget i 1867-68, og formentlig er verdens ældste, sejlende skonnert. 

6 km nord for Harstad centrum ligger Røkenes Gård og Gjestehus fra 1750-erne. Stedet er et populært turistmål, der er omgivet af smuk natur. Her kan du finde adskillige gamle huse, et kunstgalleri, restaurant og café – samt en golfbane lige i nærheden. 

Harstad er vært for den årlige kulturfestival Festspillene i Nord-Norge, der finder sted i juni måned. Festivalen varer en uge, og byder på koncerter, udstillinger, teaterforestillinger m.m. Harstads nærmeste nabobyer er Narvik (117 km), Tromsø (300 km) og Bodø (312 km). 

Køretips

Lokalområdet byder imidlertid på mange udflugtsmål, som man kan udforske med en lejebil. En mulighed er at tage en tur til landsbyen Svolvær på øgruppen Lofoten, 169 km sydvest for Harstad. Lofoten har siden 2007 haft broforbindelse til fastlandet. Køreturen dertil går gennem ubeboet og uberørt natur. Svolvær har en vigtig fiskerihavn. I byen kan du også besøge Lofoten Krigsminnemuseum, og om vinteren er der en udstilling af isskulpturer. 

Med en lejebil i Harstad kan du også besøge Polar Park – verdens nordligst beliggende dyrepark. Polar Park ligger i landsbyen Bardu, 120 km sydøst for Harstad. Den blev indviet i 1994. Blandt de arter, du kan opleve i parken, er ræv, ulv, los og jærv.