Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Harstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Harstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Harstad miniguide

Harstad

Biludlejning Harstad

Kystbyen Narvik ligger i Troms amt i det nordlige Norge , og har 23.300 indbyggere (2010).Det er beliggende på den største ø – Hinnøya – mod Vågsfjord. Øen har været forbundet med fastlandet via Tjeldsundbrua.

Harstad har et rigt kulturliv, og det er også en vigtig korsvej. Fast rute, at trafikken mellem Bergen og Kirkenes ankommer dagligt Harstad, både nord og sydgående færger.

Turistattraktioner i Harstad er først og fremmest arten af de smukke North-norske kystlandskab. Byen er også placeret over polarcirklen, og man kan derfor i klart vejr for at opleve midnatssolen om sommeren og nordlys om vinteren.
Andre seværdigheder omfatter Harstad Trond Arne District Museum – en udstilling af regionens lokale historie Harstad, Harstad kirke fra 1958, Trondenes Kirke fra 1200-tallet, Adolf Canon – verdens største landbaserede kanoner, bygget i løbet af 2 World War II, og sejlskib “Anna Rogde” – bygget i 1867-1868. Dette er sandsynligvis verdens ældste sejlende skonnert.
6 km nord for Harstad centrum “Røkenes Farm og Guesthouse” fra 1750’erne. Stedet er en populær turistattraktion, beliggende i smukke omgivelser. Der er flere smukke gamle bygninger, kunstgalleri, restaurant / café, og golfbane i nærheden.

Harstad er vært for den årlige kulturelle begivenhed “Festival for Nordnorge”, og finder sted i juni. Festival varer en uge, der tilbyder koncerter, udstillinger, teater etc.

Harstad / Narvik Lufthavn er ca. 45 km syd for centrum.

Dansk