Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Harstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Harstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Harstad miniguide

Harstad
Biludlejning Harstad

Kystbyen Narvik ligger i Troms amt i det nordlige Norge, og har 23.300 indbyggere (2010).Det er beliggende på den største ø – Hinnøya – mod Vågsfjord. Øen har været forbundet med fastlandet via Tjeldsundbrua.

Harstad har et rigt kulturliv, og det er også en vigtig korsvej. Fast rute, at trafikken mellem Bergen og Kirkenes ankommer dagligt Harstad, både nord og sydgående færger.

Turistattraktioner i Harstad er først og fremmest arten af de smukke North-norske kystlandskab. Byen er også placeret over polarcirklen, og man kan derfor i klart vejr for at opleve midnatssolen om sommeren og nordlys om vinteren.
Andre seværdigheder omfatter Harstad Trond Arne District Museum – en udstilling af regionens lokale historie Harstad, Harstad kirke fra 1958, Trondenes Kirke fra 1200-tallet, Adolf Canon – verdens største landbaserede kanoner, bygget i løbet af 2 World War II, og sejlskib “Anna Rogde” – bygget i 1867-1868. Dette er sandsynligvis verdens ældste sejlende skonnert.
6 km nord for Harstad centrum “Røkenes Farm og Guesthouse” fra 1750’erne. Stedet er en populær turistattraktion, beliggende i smukke omgivelser. Der er flere smukke gamle bygninger, kunstgalleri, restaurant / café, og golfbane i nærheden.

Harstad er vært for den årlige kulturelle begivenhed “Festival for Nordnorge”, og finder sted i juni. Festival varer en uge, der tilbyder koncerter, udstillinger, teater etc.

Harstad / Narvik Lufthavn er ca. 45 km syd for centrum.