Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lillehammer

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lillehammer inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lillehammer miniguide

Lillehammer

Biludlejning Lillehammer

Lillehammer (26,100 indbyggere i 2009) beliggende i det østlige Oppland amt, og er den regionale center for Lillehammer. Det er beliggende i den nordlige ende af søen, som er Norges største sø.

Lillehammer fik byen status i 1842 og er internationalt kendt som vært mødested for de olympiske vinterlege i 1994.
Byen er også kendt for at huse en af de største turistattraktioner – Hunderfossen.Dette er en forlystelsespark med magi og eventyr som tema, hvor du også kan prøve river rafting eller drage fordel af den lokale vand park, bilbaner, forlystelser, biograf osv. Derudover kan du besøge den lokale gård, hvor det havde en række husdyr.

Andre populære attraktioner i byen er kirken fra 1882 Lillehammer, Lillehammer Kunstmuseum – heriblandt værker af Edvard Munch og den særlige afdeling for moderne kunst, Olympic Park, den norske olympiske Museum (historien om OL fra 776 f.Kr.Kr. til i dag) og Lillehammer – en udendørs museum med bygninger fra perioden 1700 – til 1900, hvor Garmo stavkirke fra 1200-tallet ligger.Hjemmesiden har også en Postal Museum.

Dampskib “Skibladner” er en anden populær turistattraktion. Det er den eneste hjuldamper og ældste skib i drift – Bygget i 1850’erne. Skibstrafik på søen og tage ud og passagerer i Lillehammer.

Lillehammer er også et populært vinter destination – med god skiløb, skilifter, skiløjperne og varieret terræn.

Den nærmeste lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen , der ligger 145 km syd for Lillehammer.

Dansk