Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lillehammer

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lillehammer inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lillehammer miniguide

Lillehammer
Biludlejning Lillehammer

Lillehammer (26,100 indbyggere i 2009) beliggende i det østlige Oppland amt, og er den regionale center for Lillehammer. Det er beliggende i den nordlige ende af søen, som er Norges største sø.

Lillehammer fik byen status i 1842 og er internationalt kendt som vært mødested for de olympiske vinterlege i 1994.
Byen er også kendt for at huse en af de største turistattraktioner – Hunderfossen.Dette er en forlystelsespark med magi og eventyr som tema, hvor du også kan prøve river rafting eller drage fordel af den lokale vand park, bilbaner, forlystelser, biograf osv. Derudover kan du besøge den lokale gård, hvor det havde en række husdyr.

Andre populære attraktioner i byen er kirken fra 1882 Lillehammer, Lillehammer Kunstmuseum – heriblandt værker af Edvard Munch og den særlige afdeling for moderne kunst, Olympic Park, den norske olympiske Museum (historien om OL fra 776 f.Kr.Kr. til i dag) og Lillehammer – en udendørs museum med bygninger fra perioden 1700 – til 1900, hvor Garmo stavkirke fra 1200-tallet ligger.Hjemmesiden har også en Postal Museum.

Dampskib “Skibladner” er en anden populær turistattraktion. Det er den eneste hjuldamper og ældste skib i drift – Bygget i 1850’erne. Skibstrafik på søen og tage ud og passagerer i Lillehammer.

Lillehammer er også et populært vinter destination – med god skiløb, skilifter, skiløjperne og varieret terræn.

Den nærmeste lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen, der ligger 145 km syd for Lillehammer.