Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fredrikstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fredrikstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fredrikstad miniguide

Billeje Fredrikstad

Biludlejning Fredrikstad

Fredrikstad er placeret i Østfold amt, hvor den længste flod – Glomma – munder ud i yderste Oslofjorden. Byen har 72.760 indbyggere (2009), og i de seneste år er vokset næsten udelukkende med nabobyen Sarpsborg .Fredrikstad blev grundlagt i 1567 og var længe en vigtig garnisonsby.

Fredrikstad hovedattraktion er den oprindelige by – Den gamle by – på den østlige side af Glomma, kendt som Nordeuropas bedst bevarede fæstning byen. Voldene med voldgrav (formet stjerne) og engarealer havne fra 1600-tallet er intakte – og byen har også mange smukke bygninger fra 1700-tallet omkring Kongens grønsvær. Blandt disse er “Den gamle slaveri” (1731), Palace Artillery (1733), Hall (1784) og East Fredrikstad Kirke (1779). Der er en række andre gode restauranter i Old Town.

På vestsiden af Glomma er centrum for den moderne Fredrikstad – hvor de fleste af butikkerne er, og her finder vi også Fredrikstad Domkirke (1882). Desuden øen Isegran betragtes som en del af Fredrikstad by. Det er der Glomma dele i et østligt og et vestligt kursus – og lige uden Isegran er større Kråkerøy, som også hører til Fredrikstad. Her er den løsning gjort adskillige fund fra stenalderen.

Blandt de historiske seværdigheder i Fredrikstad har ellers Kongsten hurtigt (lidt uden for Old Town) og Isegran hurtigt (på øen Isegran) nævnte – begge er en del af Fredrikstad fæstning. Og glemme kirken, lidt nordøst for byens centrum, kommunens ældste kirke (bygget ca. 1182).

Den nærmeste lufthavn er Lufthavn Moss – Rygge , ligger 29 km nord for Fredrikstad.

Dansk