Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fredrikstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fredrikstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fredrikstad miniguide

Billeje Fredrikstad
Biludlejning Fredrikstad

Fredrikstad er placeret i Østfold amt, hvor den længste flod – Glomma – munder ud i yderste Oslofjorden. Byen har 72.760 indbyggere (2009), og i de seneste år er vokset næsten udelukkende med nabobyen Sarpsborg .Fredrikstad blev grundlagt i 1567 og var længe en vigtig garnisonsby.

Fredrikstad hovedattraktion er den oprindelige by – Den gamle by – på den østlige side af Glomma, kendt som Nordeuropas bedst bevarede fæstning byen. Voldene med voldgrav (formet stjerne) og engarealer havne fra 1600-tallet er intakte – og byen har også mange smukke bygninger fra 1700-tallet omkring Kongens grønsvær. Blandt disse er “Den gamle slaveri” (1731), Palace Artillery (1733), Hall (1784) og East Fredrikstad Kirke (1779). Der er en række andre gode restauranter i Old Town.

På vestsiden af Glomma er centrum for den moderne Fredrikstad – hvor de fleste af butikkerne er, og her finder vi også Fredrikstad Domkirke (1882). Desuden øen Isegran betragtes som en del af Fredrikstad by. Det er der Glomma dele i et østligt og et vestligt kursus – og lige uden Isegran er større Kråkerøy, som også hører til Fredrikstad. Her er den løsning gjort adskillige fund fra stenalderen.

Blandt de historiske seværdigheder i Fredrikstad har ellers Kongsten hurtigt (lidt uden for Old Town) og Isegran hurtigt (på øen Isegran) nævnte – begge er en del af Fredrikstad fæstning. Og glemme kirken, lidt nordøst for byens centrum, kommunens ældste kirke (bygget ca. 1182).

Den nærmeste lufthavn er Lufthavn Moss – Rygge, ligger 29 km nord for Fredrikstad.