Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Moss

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Moss inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Moss miniguide

Moss
Biludlejning Moss

Moss er beliggende i den sydøstlige del af det østlige, nærmere bestemt Ydre Oslofjorden i Østfold County – ca. 60 km syd for hovedstaden Oslo .Byen har omkring 30.000 indbyggere (2010), og er måske bedst kendt for sin havn med færgeforbindelser til Horten (Basto færge).

Moss er kendt for at være en industriel og kommerciel, og en vigtig korsvej. Byen er kendt for sine mange kunstgallerier.
Nogle af de mest populære turistattraktion, aktioner er: Moss kirke fra 1861, Moss by-og industriområder – og Konventionsgården (som er Moss jernværk gamle hovedbygning fra 1750’s, og at det i 1814, hvor en aftale om en union med Sverige blev underskrevet).

En anden turistattraktion er Jeløya, der hører til Moss kommune, og er en af de største øer i Outer Oslofjorden. På Jeløya Gallery er F15, som er et kunstgalleri med fokus på norske og internationale samtidskunst.
Også Moss Art Gallery i centrum af byen er et besøg værd. Stedet har både en permanent samling af malerier og skiftende udstillinger af moderne kunst.

Desuden utallige Moss strande. To af dem ligger i centrum. Der er også grønne områder, vandrestier, muligheder for cykel-og kano udlejning og golfbane i området.

Moss Lufthavn – Rygge ligger 10,4 km sydøst for centrum.