Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Moss

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Moss inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Moss miniguide

Moss

Biludlejning Moss

Moss er beliggende i den sydøstlige del af det østlige, nærmere bestemt Ydre Oslofjorden i Østfold County – ca. 60 km syd for hovedstaden Oslo .Byen har omkring 30.000 indbyggere (2010), og er måske bedst kendt for sin havn med færgeforbindelser til Horten (Basto færge).

Moss er kendt for at være en industriel og kommerciel, og en vigtig korsvej. Byen er kendt for sine mange kunstgallerier.
Nogle af de mest populære turistattraktion, aktioner er: Moss kirke fra 1861, Moss by-og industriområder – og Konventionsgården (som er Moss jernværk gamle hovedbygning fra 1750’s, og at det i 1814, hvor en aftale om en union med Sverige blev underskrevet).

En anden turistattraktion er Jeløya, der hører til Moss kommune, og er en af de største øer i Outer Oslofjorden. På Jeløya Gallery er F15, som er et kunstgalleri med fokus på norske og internationale samtidskunst.
Også Moss Art Gallery i centrum af byen er et besøg værd. Stedet har både en permanent samling af malerier og skiftende udstillinger af moderne kunst.

Desuden utallige Moss strande. To af dem ligger i centrum. Der er også grønne områder, vandrestier, muligheder for cykel-og kano udlejning og golfbane i området.

Moss Lufthavn – Rygge ligger 10,4 km sydøst for centrum.

Dansk