Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Horten

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Horten inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Horten miniguide

Horten

Biludlejning Horten

Horten er beliggende i det sydøstlige Norge, på den ydre Oslofjorden i Vestfold amt, og har omkring 18.200 indbyggere (2009).

Kystbyen Horten er måske bedst kendt for sin havn med bilfergeforbindelsen Horten – Moss, hvor turen tager kun 30 minutter.Den færgeforbindelse mellem de to byer har været kendt siden 1582.

En af de mest besøgte turistattraktioner i Horten er Borre Kirke fra 1100’s – med “gravhøje Borre (Borre park) med Nordens største samling af kongelige grave fra år 600 til 900 Dette er også Jorden, hvilket er et historisk centrum med fokus på vikingetiden.

Den idylliske Karljohansvern er flere attraktioner, herunder Marine Museum, Preus Museum (som er en fotografering museum) og et lokalhistorisk center.

10 km fra centrum Åsgårdstrand Horten, hvor den berømte maler Edvard Munch (1863-1944) brugte meget af sin tid. Huset, han havde været bevaret og er nu åbent for offentligheden.
Ellers Horten tilbyder god svømmer i sommeren med smukke sandstrande, hyggelige shopping center og flere natteliv områder.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp , som ligger 38 km syd for Horten.Moss Lufthavn – Rygge er en mulighed, som ligger 28 km øst for Horten (via færgeforbindelse Horten- Moss ).

Dansk