Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Horten

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Horten inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Horten miniguide

Horten
Biludlejning Horten

Horten er beliggende i det sydøstlige Norge, på den ydre Oslofjorden i Vestfold amt, og har omkring 18.200 indbyggere (2009).

Kystbyen Horten er måske bedst kendt for sin havn med bilfergeforbindelsen Horten – Moss, hvor turen tager kun 30 minutter.Den færgeforbindelse mellem de to byer har været kendt siden 1582.

En af de mest besøgte turistattraktioner i Horten er Borre Kirke fra 1100’s – med “gravhøje Borre (Borre park) med Nordens største samling af kongelige grave fra år 600 til 900 Dette er også Jorden, hvilket er et historisk centrum med fokus på vikingetiden.

Den idylliske Karljohansvern er flere attraktioner, herunder Marine Museum, Preus Museum (som er en fotografering museum) og et lokalhistorisk center.

10 km fra centrum Åsgårdstrand Horten, hvor den berømte maler Edvard Munch (1863-1944) brugte meget af sin tid. Huset, han havde været bevaret og er nu åbent for offentligheden.
Ellers Horten tilbyder god svømmer i sommeren med smukke sandstrande, hyggelige shopping center og flere natteliv områder.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp, som ligger 38 km syd for Horten.Moss Lufthavn – Rygge er en mulighed, som ligger 28 km øst for Horten (via færgeforbindelse Horten- Moss ).