Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sandefjord Torp Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sandefjord Torp Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sandefjord Torp Lufthavn miniguide

Billeje Sandefjord Torp Lufthavn
Biludlejning Sandefjord Torp Lufthavn

Sandefjord Torp Airport (TRF) er placeret 7,5 kilometer nordøst for Sandefjord og omkring 110 km sydvest for Oslo .Der er en busforbindelse mellem lufthavnen både til Sandefjord og Oslo, og der er en togstation blot et par kilometer fra lufthavnen, der er tilsluttet en shuttle bus.De biludlejning repræsenteret selskaber Avis, Hertz, Budget, Europcar og National.

I 2008 besøgte 1.572.942 passagerer Sandefjord Torp Airport.Fra Sandefjord, en tur til omkring 25 forskellige europæiske destinationer, og fem nationale. Lufthavnen er primært brugt til lavpris-flyselskaber, og Ryanair er det selskab, der flyver til de fleste destinationer fra lufthavnen.

Sandefjord Torp Airport har fire forskellige barer, cafeer og pubber, skat, og en boghandel. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, mødelokaler og ATM. Den nærmeste hotel er omkring 3 km fra lufthavnen.