Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sandefjord Torp Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sandefjord Torp Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sandefjord Torp Lufthavn miniguide

Billeje Sandefjord Torp Lufthavn

Biludlejning Sandefjord Torp Lufthavn

Sandefjord Torp Airport (TRF) er placeret 7,5 kilometer nordøst for Sandefjord og omkring 110 km sydvest for Oslo .Der er en busforbindelse mellem lufthavnen både til Sandefjord og Oslo , og der er en togstation blot et par kilometer fra lufthavnen, der er tilsluttet en shuttle bus.De biludlejning repræsenteret selskaber Avis, Hertz, Budget, Europcar og National.

I 2008 besøgte 1.572.942 passagerer Sandefjord Torp Airport.Fra Sandefjord, en tur til omkring 25 forskellige europæiske destinationer, og fem nationale. Lufthavnen er primært brugt til lavpris-flyselskaber, og Ryanair er det selskab, der flyver til de fleste destinationer fra lufthavnen.

Sandefjord Torp Airport har fire forskellige barer, cafeer og pubber, skat, og en boghandel. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, mødelokaler og ATM. Den nærmeste hotel er omkring 3 km fra lufthavnen.

Dansk