Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sandefjord

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sandefjord inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sandefjord miniguide

Sandefjord
Biludlejning Sandefjord

Sandefjord (40.600 indbyggere i 2008) beliggende i amtet Vestfold i Sydnorge – ved Sandefjordsfjord. Byen fik sine handelspartnere rettigheder i 1845, og de vigtigste levebrød for byen på det tidspunkt shipping og hvalfangst. I dag Sandefjord stadig en maritim by, men hvalfangst er blevet erstattet med industrielle og forretningsmæssige aktiviteter. Fra sin havn er færgeforbindelse til Strømstad i Sverige.

Sandefjord er måske bedst kendt for at være en sommer by, og mellem halvøer Østerøya og Vest Island er alle 146 km kyststrækning med smukke strande, kabine og camping områder.

Byen er rig på minder fra vikingetiden og bronzealderen. En stor turist attraktion er Historical Park Gokstadhaugen – hvor Gokstad skibet blev udgravet i 1880 (og det er nu udstillet på Vikingeskibsmuseet i Oslo ).

Andre seværdigheder omfatter Sandefjord Brygge kapel indviet i 2004 (og muligvis Europas eneste flydende kirke), Bjerg Street (en af de ældste overlevende boligområder – med hvidmalede idylliske træhuse fra begyndelsen af 1800-tallet), Swimming park – med skulpturen “Poseidon” Den Whaling Museum og Hvalfangstkommission Monument fra 1950’erne (som er opført på havnefronten).

Sandefjord – Torp Lufthavn ligger 10,4 km nord for centrum.