Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sandefjord

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sandefjord inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sandefjord miniguide

Sandefjord

Biludlejning Sandefjord

Sandefjord (40.600 indbyggere i 2008) beliggende i amtet Vestfold i Sydnorge – ved Sandefjordsfjord. Byen fik sine handelspartnere rettigheder i 1845, og de vigtigste levebrød for byen på det tidspunkt shipping og hvalfangst. I dag Sandefjord stadig en maritim by, men hvalfangst er blevet erstattet med industrielle og forretningsmæssige aktiviteter. Fra sin havn er færgeforbindelse til Strømstad i Sverige.

Sandefjord er måske bedst kendt for at være en sommer by, og mellem halvøer Østerøya og Vest Island er alle 146 km kyststrækning med smukke strande, kabine og camping områder.

Byen er rig på minder fra vikingetiden og bronzealderen. En stor turist attraktion er Historical Park Gokstadhaugen – hvor Gokstad skibet blev udgravet i 1880 (og det er nu udstillet på Vikingeskibsmuseet i Oslo ).

Andre seværdigheder omfatter Sandefjord Brygge kapel indviet i 2004 (og muligvis Europas eneste flydende kirke), Bjerg Street (en af de ældste overlevende boligområder – med hvidmalede idylliske træhuse fra begyndelsen af 1800-tallet), Swimming park – med skulpturen “Poseidon” Den Whaling Museum og Hvalfangstkommission Monument fra 1950’erne (som er opført på havnefronten).

Sandefjord – Torp Lufthavn ligger 10,4 km nord for centrum.

Dansk