Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sarpsborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sarpsborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sarpsborg miniguide

Billeje Sarpsborg
Biludlejning Sarpsborg

Kommune Sarpsborg i amtet Østfold helt i det sydøstlige Norge, og har ca 52.200 indbyggere (2009).Kommunen har kystlinje på havet, og floden Glomma løber forbi byen. Nær centrum af Sarpsborg faldet brat i Sarpsfossen – som har størst flow af alle vandfald i Europa .

Sarpsborg blev grundlagt I 1016 af Kong Olav den Hellige, og er dermed en af de ældste byer.
Byen har flere historiske turistattraktioner – inklusive Sarpsborg kirke fra 1845, Hafslund Hovedgård i 1761 (med en park område, som indeholder 3.000 år gamle helleristninger) og Borgarsyssel Museum (beliggende på Sarpsfossen) – en kulturhistorisk museum udstilling af genstande fra stenalderen til den nuværende dage.Stedet har også flere gamle bygninger.

Desuden god Sarpsborg indkøbscenter med butikker og varehuse, og det er sommer smukke strande i området. Aktivitetscenter “Super Country”, som ligger i Quality Hotel & Resort er en attraktion for hele familien – med badeland, indendørs skøjtebane, fitness osv.

Byens årlige kulturfestival – Olav Festival – afholdes i august, og trækker mange turister til byen. Festivalen byder på koncerter, Viking aktiviteter, udstillinger og den historiske teater “sværd”.

Den nærmeste lufthavn er Moss Lufthavn – Rygge, ligger 25 km nordvest for Sarpsborg.