Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sarpsborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sarpsborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sarpsborg miniguide

Billeje Sarpsborg

Biludlejning Sarpsborg

Kommune Sarpsborg i amtet Østfold helt i det sydøstlige Norge , og har ca 52.200 indbyggere (2009).Kommunen har kystlinje på havet, og floden Glomma løber forbi byen. Nær centrum af Sarpsborg faldet brat i Sarpsfossen – som har størst flow af alle vandfald i Europa .

Sarpsborg blev grundlagt I 1016 af Kong Olav den Hellige, og er dermed en af de ældste byer.
Byen har flere historiske turistattraktioner – inklusive Sarpsborg kirke fra 1845, Hafslund Hovedgård i 1761 (med en park område, som indeholder 3.000 år gamle helleristninger) og Borgarsyssel Museum (beliggende på Sarpsfossen) – en kulturhistorisk museum udstilling af genstande fra stenalderen til den nuværende dage.Stedet har også flere gamle bygninger.

Desuden god Sarpsborg indkøbscenter med butikker og varehuse, og det er sommer smukke strande i området. Aktivitetscenter “Super Country”, som ligger i Quality Hotel & Resort er en attraktion for hele familien – med badeland, indendørs skøjtebane, fitness osv.

Byens årlige kulturfestival – Olav Festival – afholdes i august, og trækker mange turister til byen. Festivalen byder på koncerter, Viking aktiviteter, udstillinger og den historiske teater “sværd”.

Den nærmeste lufthavn er Moss Lufthavn – Rygge , ligger 25 km nordvest for Sarpsborg.

Dansk