Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sogndal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sogndal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sogndal miniguide

Sogndal
Biludlejning Sogndal

Sogndal er en landsby og kommune i Sogn og Fjordane Amt i det vestlige Norge.Landsbyen – som har ca. 3100 indbyggere – ligger dybt inde i fjorden.
Sognefjorden er Norges længste og dybeste fjord, og et populært turistmål i det vestlige Norge.I området omkring fjorden er smuk natur, og bedst kendt er nok Jotunheimen Glacier National Park.

Fra landsbyen Sogndal er færgeforbindelse til sådanne Bergen .
Sogndal har rig kulturhistorie, og har flere steder – herunder Kaupanger stavkirke fra 1140 (en af de ældste kirker) – og Den Heiberg Samlinger (Sogn Folk Museum) i Kaupanger, der ligger 7 km fra Sogndal.

Her finder du to afdelinger: Den ene er frilandsmuseum – i bygninger fra middelalderen til 1980’erne, gården og hovedbygningen med en udstilling af genstande relateret til landbrug, håndværk, tekstiler, osv.

Det andet er Sogn Fjord Museum, som ligger ved færgen dock Kaupanger – 5 min. kørsel fra de største museumsbygning. Fjord Museum har en lokal historie samling af både, fiskeredskaber osv.

Norsk Glacier Museum, beliggende i landsbyen Fjærland i Sogndal kommune, er også et besøg værd. Museet har en udstilling og modeller af gletschere og den biograf, der viser film om gletscher.

Den nærmeste regional lufthavn er Sogndal Airport – Hauåsen, der ligger 18,6 km syd for Sogndal.