Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sogndal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sogndal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sogndal miniguide

Sogndal

Biludlejning Sogndal

Sogndal er en landsby og kommune i Sogn og Fjordane Amt i det vestlige Norge.Landsbyen – som har ca. 3100 indbyggere – ligger dybt inde i fjorden.
Sognefjorden er Norges længste og dybeste fjord, og et populært turistmål i det vestlige Norge.I området omkring fjorden er smuk natur, og bedst kendt er nok Jotunheimen Glacier National Park.

Fra landsbyen Sogndal er færgeforbindelse til sådanne Bergen .
Sogndal har rig kulturhistorie, og har flere steder – herunder Kaupanger stavkirke fra 1140 (en af de ældste kirker) – og Den Heiberg Samlinger (Sogn Folk Museum) i Kaupanger, der ligger 7 km fra Sogndal.

Her finder du to afdelinger: Den ene er frilandsmuseum – i bygninger fra middelalderen til 1980’erne, gården og hovedbygningen med en udstilling af genstande relateret til landbrug, håndværk, tekstiler, osv.

Det andet er Sogn Fjord Museum, som ligger ved færgen dock Kaupanger – 5 min. kørsel fra de største museumsbygning. Fjord Museum har en lokal historie samling af både, fiskeredskaber osv.

Norsk Glacier Museum, beliggende i landsbyen Fjærland i Sogndal kommune, er også et besøg værd. Museet har en udstilling og modeller af gletschere og den biograf, der viser film om gletscher.

Den nærmeste regional lufthavn er Sogndal Airport – Hauåsen, der ligger 18,6 km syd for Sogndal.

Dansk