Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stord

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stord inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stord miniguide

Stord

Biludlejning Stord

Stord, en kommune i Hordaland Amt i det vestlige Norge, der ligger på den sydlige halvdel af øen Stord i Norge .Stord er placeret midt mellem Stavanger og Bergen , i regionen Sunnhordaland, og er et vigtigt handelscentrum for området.Broen fra øen til fastlandet.

Stord modtaget by status i 1997, og den kommunale center – der har 11.400 indbyggere (2009) – kaldet Leirvik.
I centrum er butikkerne og shoppingcentre, restauranter og klubber, og fra Leirvik har været tæt på havet og bjerge, kulturelle og udendørs aktiviteter. Fra havnen i Leirvik har færgeforbindelser til en række andre steder i det vestlige Norge.

Stord har flere turistattraktioner og seværdigheder – herunder Stord kirke fra 1857, de 16 meter høje “Stord dør” (som er en skulptur på kajen i Leirvik), Mining Museum Litlabø, Gallery Giga (et kunstgalleri med en udstilling af vigtige norske kunstnere), og Sunnhordaland Museum ligger på Sunnhordaland værftet og 11 gamle bygninger fra 1500 – og 1600-tallet. Den ældste bygning er “Adlandstova” fra 1400-tallet.

På øen Halsnøy er Halsnøy kloster fra 1164 – bygget af vikinghøvingen Erling.Ruinerne af abbedi er nu et museum, og man kan tage færgen fra Leirvik til øen.Turen tager ca. 1 time.

Ellers Stord swimming pool slides, dykning tårn og børnepool – og en attraktion for hele familien.
Stord Lufthavn – Sørstokken, der ligger 12,7 km vest for Leirvik.

Dansk