Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stord

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stord inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stord miniguide

Stord
Biludlejning Stord

Stord, en kommune i Hordaland Amt i det vestlige Norge, der ligger på den sydlige halvdel af øen Stord i Norge .Stord er placeret midt mellem Stavanger og Bergen, i regionen Sunnhordaland, og er et vigtigt handelscentrum for området.Broen fra øen til fastlandet.

Stord modtaget by status i 1997, og den kommunale center – der har 11.400 indbyggere (2009) – kaldet Leirvik.
I centrum er butikkerne og shoppingcentre, restauranter og klubber, og fra Leirvik har været tæt på havet og bjerge, kulturelle og udendørs aktiviteter. Fra havnen i Leirvik har færgeforbindelser til en række andre steder i det vestlige Norge.

Stord har flere turistattraktioner og seværdigheder – herunder Stord kirke fra 1857, de 16 meter høje “Stord dør” (som er en skulptur på kajen i Leirvik), Mining Museum Litlabø, Gallery Giga (et kunstgalleri med en udstilling af vigtige norske kunstnere), og Sunnhordaland Museum ligger på Sunnhordaland værftet og 11 gamle bygninger fra 1500 – og 1600-tallet. Den ældste bygning er “Adlandstova” fra 1400-tallet.

På øen Halsnøy er Halsnøy kloster fra 1164 – bygget af vikinghøvingen Erling.Ruinerne af abbedi er nu et museum, og man kan tage færgen fra Leirvik til øen.Turen tager ca. 1 time.

Ellers Stord swimming pool slides, dykning tårn og børnepool – og en attraktion for hele familien.
Stord Lufthavn – Sørstokken, der ligger 12,7 km vest for Leirvik.