Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kongsberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kongsberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kongsberg miniguide

Kongsberg

Biludlejning Kongsberg

Kongsberg er en flod beliggende i Buskerud Amt – i den centrale del af det sydlige Norge. Byen har 24.700 indbyggere (2010), og blev grundlagt af kong Christian IV i 1624. Numedalslågen, som er en af Norges længste flod, løber gennem byen.

I 1623 sølv blev opdaget i området, og Kongsberg Silver Mines eksisterede indtil 1957. I dag er mange turistattraktioner i Kongsberg i tilknytning til byens minedrift historie.

Nogle af de mest besøgte attraktioner i byen Kongsberg kirke fra 1761, Kongsberg Silver Mines gamle smeltning hus i 1844, den norske Mining Museum (en national museum for minedrift, hvor udstillingen fortæller om de mere end 330 år gamle historie minedrift i Kongsberg). Museet har også andre afdelinger – herunder “The Royal Mint ‘Museum, Museum, våben Factory Museum og en ski museum.

Norsk Mining Museum tilbyder også mine gåture og vandreture, og sommeren kan tage minitog i sølv miner i Saggrenda – 340 meter under jorden.

En anden seværdighed i Kongsberg Lågdalsmuseet – et rekreativt område med gamle bygninger og mini-zoo med husdyr.
Byen huser flere årlige festivaler – herunder den populære Jazz Festival i juli.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp ligger 87 km sydøst for Kongsberg.

Dansk