Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kongsberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kongsberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kongsberg miniguide

Kongsberg
Biludlejning Kongsberg

Kongsberg er en flod beliggende i Buskerud Amt – i den centrale del af det sydlige Norge. Byen har 24.700 indbyggere (2010), og blev grundlagt af kong Christian IV i 1624. Numedalslågen, som er en af Norges længste flod, løber gennem byen.

I 1623 sølv blev opdaget i området, og Kongsberg Silver Mines eksisterede indtil 1957. I dag er mange turistattraktioner i Kongsberg i tilknytning til byens minedrift historie.

Nogle af de mest besøgte attraktioner i byen Kongsberg kirke fra 1761, Kongsberg Silver Mines gamle smeltning hus i 1844, den norske Mining Museum (en national museum for minedrift, hvor udstillingen fortæller om de mere end 330 år gamle historie minedrift i Kongsberg). Museet har også andre afdelinger – herunder “The Royal Mint ‘Museum, Museum, våben Factory Museum og en ski museum.

Norsk Mining Museum tilbyder også mine gåture og vandreture, og sommeren kan tage minitog i sølv miner i Saggrenda – 340 meter under jorden.

En anden seværdighed i Kongsberg Lågdalsmuseet – et rekreativt område med gamle bygninger og mini-zoo med husdyr.
Byen huser flere årlige festivaler – herunder den populære Jazz Festival i juli.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp ligger 87 km sydøst for Kongsberg.