Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tillerbyen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tillerbyen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tillerbyen miniguide

Billeje Tillerbyen
Biludlejning Tillerbyen

Tiller, som ligger 11 km syd for Trondheim by – og blev planlagt i 1980’erne som en lettelse center for bymidten i Trondheim.Oprindeligt Tiller by, der hedder Heimdal by, da det tilhører Heimdal, som er den ene af Trondheim fire administrative distrikter.

Tiller byen i de seneste år været kraftigt udvidet – og der er planer om yderligere ekspansion i de kommende år – både med hensyn til bolig, erhverv etablering og hotelbranchen. BI er også placeret her.

Den dominerende Tiller i dag, tre store shoppingcentre. Den største, City Syd, der dækker et areal på 38.000 m2 og indeholder 71 forskellige butikker. Det er således blandt de største, og planen er, at centret vil vokse til dobbelt størrelse frem til 2020.De to andre butikker er Tiller Marked og storm center – både med over 20 butikker hver.

Town Tiller er E6, og det nærmeste lufthavn er – Trondheim Lufthavn ligger 27 kilometer nord-østlig retning.