Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tillerbyen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tillerbyen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tillerbyen miniguide

Billeje Tillerbyen

Biludlejning Tillerbyen

Tiller, som ligger 11 km syd for Trondheim by – og blev planlagt i 1980’erne som en lettelse center for bymidten i Trondheim.Oprindeligt Tiller by, der hedder Heimdal by, da det tilhører Heimdal, som er den ene af Trondheim fire administrative distrikter.

Tiller byen i de seneste år været kraftigt udvidet – og der er planer om yderligere ekspansion i de kommende år – både med hensyn til bolig, erhverv etablering og hotelbranchen. BI er også placeret her.

Den dominerende Tiller i dag, tre store shoppingcentre. Den største, City Syd, der dækker et areal på 38.000 m2 og indeholder 71 forskellige butikker. Det er således blandt de største, og planen er, at centret vil vokse til dobbelt størrelse frem til 2020.De to andre butikker er Tiller Marked og storm center – både med over 20 butikker hver.

Town Tiller er E6, og det nærmeste lufthavn er – Trondheim Lufthavn ligger 27 kilometer nord-østlig retning.

Dansk