Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mo i Rana

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mo i Rana inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mo i Rana miniguide

Mo i Rana

Biludlejning Mo i Rana

Den nordlige norske by Mo i Rana er kommunen i Nordland amt, og har 17.900 indbyggere (2009). Mo i Rana er et handelscentrum for regionen, og har god kommunikation med moderne veje, jernbaner og lufthavne.

Mo i Rana ligger i spidsen af Ranfjord, syd for Salt Rock, Svartisen National Park og Polarsirken. Stedet var tidligere kendt som “Iron Works Town”, men opfordrede i dag for “Polar Circle City.

Mo i Rana blev en by i 1997, og i byen er gågader med butikker og indkøbscentre, rådhus, caféer og restauranter.
Ud over smukke natur og rekreative områder, Mo i Rana flere seværdigheder – herunder Mo kirke fra 1724, Rana Museum (en lokal historie museum med naturhistorie afdelingen) og Moholmen – Mo i Rana’s ældste kvarter med historiske bygninger og marina.

De 10 meter høje skulptur “Havmanden” fra 1995, er også en af byens seværdigheder. Dette er i Ranfjord – ca. 15 meter fra stranden.

Mo i Rana lufthavn – Røssvoll ligger 12,5 km nordøst for centrum.

Dansk