Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mo i Rana

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mo i Rana inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mo i Rana miniguide

Mo i Rana
Biludlejning Mo i Rana

Den nordlige norske by Mo i Rana er kommunen i Nordland amt, og har 17.900 indbyggere (2009). Mo i Rana er et handelscentrum for regionen, og har god kommunikation med moderne veje, jernbaner og lufthavne.

Mo i Rana ligger i spidsen af Ranfjord, syd for Salt Rock, Svartisen National Park og Polarsirken. Stedet var tidligere kendt som “Iron Works Town”, men opfordrede i dag for “Polar Circle City.

Mo i Rana blev en by i 1997, og i byen er gågader med butikker og indkøbscentre, rådhus, caféer og restauranter.
Ud over smukke natur og rekreative områder, Mo i Rana flere seværdigheder – herunder Mo kirke fra 1724, Rana Museum (en lokal historie museum med naturhistorie afdelingen) og Moholmen – Mo i Rana’s ældste kvarter med historiske bygninger og marina.

De 10 meter høje skulptur “Havmanden” fra 1995, er også en af byens seværdigheder. Dette er i Ranfjord – ca. 15 meter fra stranden.

Mo i Rana lufthavn – Røssvoll ligger 12,5 km nordøst for centrum.