Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mongstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mongstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mongstad miniguide

Mongstad
Biludlejning Mongstad

Mongstad er en industrigrund, som er i langt nord for halvøen Lindås i Hordaland Amt i det vestlige Norge – ca. 60 km nord for Bergen .

På Mongstad er Norges største olieraffinaderi – ejet af Statoil og Shell. Statoil driver også et center for olie-relaterede aktiviteter. Havnefaciliteten ved Mongstad er den største målt i tonnage – og Europas største oliehavnen i Rotterdam i Holland.

Mongstad ligger til dels i Lindås kommune og dels i Austrheim kommune.Kommunerne er kendt for deres smukke vestlige landskab, omgivet af fjorde, bjerge og havet.

Landsbyen Lindås ligger 13 km syd for Mongstad. Der er også Lindås Center – et indkøbscenter med butikker, frisør, bank, pizza restaurant, medicinsk kontorer mv,

På Lindås Peninsula har mange muligheder for at fiske med mere svømning, vandring og cykel stier og gode fiskemuligheder.

Den nærmeste lufthavn er Bergen Flesland Lufthavn, der ligger 82 km syd for Mongstad.