Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mongstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mongstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mongstad miniguide

Mongstad

Biludlejning Mongstad

Mongstad er en industrigrund, som er i langt nord for halvøen Lindås i Hordaland Amt i det vestlige Norge – ca. 60 km nord for Bergen .

På Mongstad er Norges største olieraffinaderi – ejet af Statoil og Shell. Statoil driver også et center for olie-relaterede aktiviteter. Havnefaciliteten ved Mongstad er den største målt i tonnage – og Europas største oliehavnen i Rotterdam i Holland.

Mongstad ligger til dels i Lindås kommune og dels i Austrheim kommune.Kommunerne er kendt for deres smukke vestlige landskab, omgivet af fjorde, bjerge og havet.

Landsbyen Lindås ligger 13 km syd for Mongstad. Der er også Lindås Center – et indkøbscenter med butikker, frisør, bank, pizza restaurant, medicinsk kontorer mv,

På Lindås Peninsula har mange muligheder for at fiske med mere svømning, vandring og cykel stier og gode fiskemuligheder.

Den nærmeste lufthavn er Bergen Flesland Lufthavn , der ligger 82 km syd for Mongstad.

Dansk