Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lakselv

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lakselv inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lakselv miniguide

Lakselv

Biludlejning Lakselv

Lakselv er en landsby i Finnmark kommune, beliggende i Finnmark. Landsbyen har omkring 2.100 indbyggere (2009), og er leder af Porsangerfjord.

Kendetegnene for Lakselv og Porsanger kommune er den store North norske natur, og i samfundet er også dele af Finnmark. Du kan prøve både rensdyr sledding og hundeslædekørsel. Finnmark er også et fiskeri paradis for alle, der nyder fiskeri og udendørs aktiviteter, og i Porsangerfjorden kan også gå på sælsafari eller kongekrabbe fiskerbåde.
Finnmark er beliggende nord for den arktiske cirkel, og et godt sted at opleve midnatssolen om sommeren og nordlys om vinteren.

15 km nord for Lakselv – E6 Nordkap – er Stabbursnes Natur House og Museum. Dette er en information om Laplands natur-og kulturhistorie, og spørgsmål omkring sletter, floddale, fjorde og kyst. Området er også Stabbursdalen National Park og Stabbursnes naturreservat med sin unikke fugle-og planteliv.

Dansk