Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lakselv

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lakselv inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lakselv miniguide

Lakselv
Biludlejning Lakselv

Lakselv er en landsby i Finnmark kommune, beliggende i Finnmark. Landsbyen har omkring 2.100 indbyggere (2009), og er leder af Porsangerfjord.

Kendetegnene for Lakselv og Porsanger kommune er den store North norske natur, og i samfundet er også dele af Finnmark. Du kan prøve både rensdyr sledding og hundeslædekørsel. Finnmark er også et fiskeri paradis for alle, der nyder fiskeri og udendørs aktiviteter, og i Porsangerfjorden kan også gå på sælsafari eller kongekrabbe fiskerbåde.
Finnmark er beliggende nord for den arktiske cirkel, og et godt sted at opleve midnatssolen om sommeren og nordlys om vinteren.

15 km nord for Lakselv – E6 Nordkap – er Stabbursnes Natur House og Museum. Dette er en information om Laplands natur-og kulturhistorie, og spørgsmål omkring sletter, floddale, fjorde og kyst. Området er også Stabbursdalen National Park og Stabbursnes naturreservat med sin unikke fugle-og planteliv.