Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Porsgrunn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Porsgrunn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Porsgrunn miniguide

Porsgrunn

Biludlejning Porsgrunn

Porsgrunn er en kommune beliggende i det sydøstlige Norge , og hører til Telemark fylke.Den tidligere kommuner Brevik og Eidanger hører i dag til Porsgrunn og Skien kommune grænse løber i nærheden af Porsgrunn centrum.

Porsgrunn blev chartret i 1807, og centrum har næsten 13.000 indbyggere (2010).Den ligger ved udmundingen af Telemark vandskel, og Porsgrunn floden deler byen i to – øst og vest. Porsgrunn er en vigtig industriby, og har et mangfoldigt kulturliv.
Den største og mest berømte turistattraktion, aktionen i byen er Porsgrunn Porcelæn – den tidligere producent af porcelæn, som blev grundlagt i 1885. I dag er der en factory outlet i bygningen – samt et museum, hvor der blandt andre ting, kan se den historiske og enestående porcelæn objekter.

I centrum er gode indkøbsmuligheder med gågader, caféer / restauranter og natklubber. Desuden har byen et stort shopping center “Downtown” med over 70 butikker.

Andre attraktioner i byen omfatte Maritime Museum – med huse og butikker fra 1700 – 1800’s, by museum – som består af de gamle præstegård fra 1784, en smuk have, herunder Told hus fra 1661 (byens ældste hus), den østlige kirke fra Porsgrunn, 1760 Porsgrunn, Norge og det vestlige kirke fra 1758.

Porsgrunn har varieret kystlinie med mange badesteder, mens en kort afstand til både skov og bjerge.

Skien Airport er det tætteste regional lufthavn – ligger 11 km nordvest for Porsgrunn.Nærmeste internationale lufthavn er Sandefjord – Torp .Det er beliggende 47 km vest for Porsgrunn.

Dansk