Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Porsgrunn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Porsgrunn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Porsgrunn miniguide

Porsgrunn
Biludlejning Porsgrunn

Porsgrunn er en kommune beliggende i det sydøstlige Norge, og hører til Telemark fylke.Den tidligere kommuner Brevik og Eidanger hører i dag til Porsgrunn og Skien kommune grænse løber i nærheden af Porsgrunn centrum.

Porsgrunn blev chartret i 1807, og centrum har næsten 13.000 indbyggere (2010).Den ligger ved udmundingen af Telemark vandskel, og Porsgrunn floden deler byen i to – øst og vest. Porsgrunn er en vigtig industriby, og har et mangfoldigt kulturliv.
Den største og mest berømte turistattraktion, aktionen i byen er Porsgrunn Porcelæn – den tidligere producent af porcelæn, som blev grundlagt i 1885. I dag er der en factory outlet i bygningen – samt et museum, hvor der blandt andre ting, kan se den historiske og enestående porcelæn objekter.

I centrum er gode indkøbsmuligheder med gågader, caféer / restauranter og natklubber. Desuden har byen et stort shopping center “Downtown” med over 70 butikker.

Andre attraktioner i byen omfatte Maritime Museum – med huse og butikker fra 1700 – 1800’s, by museum – som består af de gamle præstegård fra 1784, en smuk have, herunder Told hus fra 1661 (byens ældste hus), den østlige kirke fra Porsgrunn, 1760 Porsgrunn, Norge og det vestlige kirke fra 1758.

Porsgrunn har varieret kystlinie med mange badesteder, mens en kort afstand til både skov og bjerge.

Skien Airport er det tætteste regional lufthavn – ligger 11 km nordvest for Porsgrunn.Nærmeste internationale lufthavn er Sandefjord – Torp .Det er beliggende 47 km vest for Porsgrunn.