Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ålesund Vigra Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ålesund Vigra Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ålesund Vigra Lufthavn miniguide

Billeje Ålesund Vigra Lufthavn
Biludlejning Ålesund Vigra Lufthavn

Ålesund Vigra Lufthavn er placeret på øen Vigra Giske kommune 18 km uden for Ålesund .Busserne kører mellem centrum af Ålesund og lufthavnen, der forbinder med afgange og ankomster. Bilen selskaber beliggende i Aalesund Vigra Lufthavn er Hertz, Europcar, Sixt, Budget og Avis.

I 2008 besøgte 811.160 passagerer lufthavnen. Ud over de nationale destinationer kan nu flyve direkte til Riga, Brussel, Antalya, Las Palmas og København med SAS flyselskaber, AirBaltic og norsk.I sommeren er der flere charterflyvninger fra

Ålesund Vigra Lufthavn. Aalesund Vigra Lufthavn har en cafe og en taxfree shop, trådløst internet og mødelokaler. Hotellet lufthavnsbus AS er beliggende i lufthavnen.