Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ålesund Vigra Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ålesund Vigra Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ålesund Vigra Lufthavn miniguide

Billeje Ålesund Vigra Lufthavn

Biludlejning Ålesund Vigra Lufthavn

Ålesund Vigra Lufthavn er placeret på øen Vigra Giske kommune 18 km uden for Ålesund .Busserne kører mellem centrum af Ålesund og lufthavnen, der forbinder med afgange og ankomster. Bilen selskaber beliggende i Aalesund Vigra Lufthavn er Hertz, Europcar, Sixt, Budget og Avis.

I 2008 besøgte 811.160 passagerer lufthavnen. Ud over de nationale destinationer kan nu flyve direkte til Riga , Brussel , Antalya, Las Palmas og København med SAS flyselskaber, AirBaltic og norsk.I sommeren er der flere charterflyvninger fra

Ålesund Vigra Lufthavn. Aalesund Vigra Lufthavn har en cafe og en taxfree shop, trådløst internet og mødelokaler. Hotellet lufthavnsbus AS er beliggende i lufthavnen.

Dansk