Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Las Palmas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Las Palmas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Las Palmas miniguide

Las Palmas

Biludlejning Las Palmas

Las Palmas er den største by i De Kanariske Øer .Det er også det administrative center for Gran Canaria, og nogle kapital status i skærgården med Santa Cruz på Tenerife .På den sidste folketælling (2006), var der 377.056 indbyggere i byen, hvilket betyder, at næsten halvdelen af Gran Canaria befolkning bor i Las Palmas.Town, som er over 500 år gammel, har en masse historie at vise. I 1492 Christopher Columbus var på besøg, og der er derfor en særlig Columbus Museum her (Casa de Colon). Andre historiske attraktioner, er det naturligt at nævne de Santa Ana-katedralen fra 1497.

For turisme er den vigtigste levebrød i Las Palmas på De Kanariske Øer og andre steder. Puerto-distriktet, der omgiver havneområdet i Puerto de la Luz, er byens berømte forlystelsespark centrum. Her er de restauranter, barer og natklubber i nærheden. Dette er også 4 km populære strand Playa de las Canteras. Ca. 100 meter fra stranden er der en naturlig reef, som både reducerer bølgehøjde for badning og har en vigtig funktion i områdets økosystem.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Las Palmas og Las Palmas Lufthavn. Vi er normalt billigere på bilen end vores konkurrenter, fordi vi sammenligner kendte virksomheder som Avis, Budget, Alamo og National. Prøv søgemaskinen ovenfor for at se de tilgængelige udlejningsbiler og tilbud.

Dansk