Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Las Palmas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Las Palmas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Las Palmas miniguide

Las Palmas
Biludlejning Las Palmas

Las Palmas er den største by i De Kanariske Øer .Det er også det administrative center for Gran Canaria, og nogle kapital status i skærgården med Santa Cruz på Tenerife .På den sidste folketælling (2006), var der 377.056 indbyggere i byen, hvilket betyder, at næsten halvdelen af Gran Canaria befolkning bor i Las Palmas.Town, som er over 500 år gammel, har en masse historie at vise. I 1492 Christopher Columbus var på besøg, og der er derfor en særlig Columbus Museum her (Casa de Colon). Andre historiske attraktioner, er det naturligt at nævne de Santa Ana-katedralen fra 1497.

For turisme er den vigtigste levebrød i Las Palmas på De Kanariske Øer og andre steder. Puerto-distriktet, der omgiver havneområdet i Puerto de la Luz, er byens berømte forlystelsespark centrum. Her er de restauranter, barer og natklubber i nærheden. Dette er også 4 km populære strand Playa de las Canteras. Ca. 100 meter fra stranden er der en naturlig reef, som både reducerer bølgehøjde for badning og har en vigtig funktion i områdets økosystem.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Las Palmas og Las Palmas Lufthavn. Vi er normalt billigere på bilen end vores konkurrenter, fordi vi sammenligner kendte virksomheder som Avis, Budget, Alamo og National. Prøv søgemaskinen ovenfor for at se de tilgængelige udlejningsbiler og tilbud.