Biludlejning Gran Canaria

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Gran Canaria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gran Canaria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gran Canaria miniguide

Billeje Gran Canaria

Biludlejning Gran Canaria

Gran Canaria ligger mellem Tenerife og Fuerteventura , og har en befolkning på over 800.000, hvoraf omkring halvdelen bor i hovedstaden Las Palmas, Gran Canaria .

Gran Canaria er den perfekte familieferie destination med noget for alle aldre. Øen er ofte omtalt som en miniature kontinent på grund af dets mangfoldighed af natur og klima. Vulkanske kratere, eksotiske parker og smukke kyststrækninger er blot noget af det, Gran Canaria har at byde på. Det mangler de mindst ikke på aktiviteter.Se Sahara-stil sandklitter Masapalomas, gå på en kamel safari eller besøge Crocodile Park Roque Nublo. Tilbud ture til den botaniske have, caving og dykning er ikke få.Gå ikke glip af den maleriske landsby Puerto de Mogan, populært kaldet ” Lille Venedig “på grund af sentrumsstrukturens mange kanaler.

Gran Canaria International lufthavn er den eneste lufthavn, og er blevet rangeret de travleste lufthavn i Spanien på grund af høje gennem-gang trafik.