Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gran Canaria Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gran Canaria Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gran Canaria Lufthavn miniguide

Billeje Gran Canaria Lufthavn

Biludlejning Gran Canaria Lufthavn

Gran Canaria Airport (LPA) er placeret 18 km syd for hovedstaden Las Palmas .Der er busser mellem lufthavnen og Las Palmas. Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service på Gran Canaria Lufthavn, Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar, Hertz Europa og Goldcar.

Lufthavnen på Gran Canaria er den største lufthavn på De Kanariske Øer og 5. største lufthavn i Spanien efter antallet af passagerer.I 2009 besøgte 9.155.670 Gran Canaria Airport. De vigtigste base for flyselskabet Bint Øer, der tjener over 70 forskellige destinationer.

Gran Canaria Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer og restauranter og adskillige butikker. Andre faciliteter i lufthavnen kontor, internet cafe, bank, posthus, børns legeplads, kapel, baby / familie, mødelokaler, apoteker og sundhedspleje. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk