Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Gran Canaria Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gran Canaria Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gran Canaria Lufthavn miniguide

Billeje Gran Canaria Lufthavn
Biludlejning Gran Canaria Lufthavn

Gran Canaria Airport (LPA) er placeret 18 km syd for hovedstaden Las Palmas .Der er busser mellem lufthavnen og Las Palmas. Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service på Gran Canaria Lufthavn, Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar, Hertz Europa og Goldcar.

Lufthavnen på Gran Canaria er den største lufthavn på De Kanariske Øer og 5. største lufthavn i Spanien efter antallet af passagerer.I 2009 besøgte 9.155.670 Gran Canaria Airport. De vigtigste base for flyselskabet Bint Øer, der tjener over 70 forskellige destinationer.

Gran Canaria Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer og restauranter og adskillige butikker. Andre faciliteter i lufthavnen kontor, internet cafe, bank, posthus, børns legeplads, kapel, baby / familie, mødelokaler, apoteker og sundhedspleje. Der er ingen hoteller i lufthavnen.