Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fuerteventura

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fuerteventura inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fuerteventura miniguide

Fuerteventura

Biludlejning Fuerteventura

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, der ligger i Atlanterhavet ud for kysten ved nordvest Afrika. Øen har 86.642 indbyggere (2004). Tidligere øens erhverv, landbrug og fiskeri, men i dag stammer indtægterne hovedsagelig fra turisme.Langs Fuerteventura kystlinje er maleriske byer med deres små kirker og kapeller. Gamle vindmøller er også en karakteristisk del af øen.

Fuerteventura er behagelig temperatur året rundt, dette skaber solen og stranden er de vigtigste aktiviteter turister på øen. Den lange sandstrande og krystalklart vand perfekt til svømning, men også dykning og windsurfing er populære aktiviteter. Øens hovedstad hedder Puerto del Rosario og har ca. 28.000 indbyggere.

Fuerteventura Lufthavn er placeret på denne by.Vi har også omfatter en udendørs skulpturpark med 80 forskellige skulpturer, der er et besøg værd.

Hovedstaden er også kendt for at have det bedste natteliv på øen. Fuerteventura er en familievenlig ø med flere forlystelsesparker, der trækker. Du kan gå på kamel safari, besøge zoologiske haver eller prøv vandrutsjebaner findes på begge lande.

Dansk