Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fuerteventura

Hvis du er ved at planlægge din næste ferie, så er en af de bedste destinationer at besøge Fuerteventura på De Kanariske Øer i Spanien. Når du først er der, er biludlejning den bedste måde at komme rundt i området. Du vil helt sikkert kunne finde en pålidelig biludlejningsudbyder, der kan hjælpe dig med at udforske denne spanske ø, som har mange gode ting at tilbyde. Men først skal du lære mere om, hvad du kan forvente med hensyn til, hvor du skal bo, og hvad du skal lave her. 

Guide til Fuerteventura

Fuerteventura
Biludlejning Fuerteventura

Fuerteventura er beliggende på De Kanariske Øer i Spanien. Øen er den næststørste af De Kanariske Øer, og den grænser op til Lanzarote mod syd med en afstand på 11 km mellem dem. Øen har en befolkning på omkring 106.000. I henhold til rapporter fra National Institute of Statistics steg øens befolkning med ca. 2,7% i 2018, hvilket bragte den til 113.275. Pajara kommune oplevede den højeste vækst med mere end 700 nye indbyggere i en periode på 12 måneder. Puerto del Rosario er den næstmest befolkede kommune med en estimeret befolkning på over 39.000 indbyggere. 

Fuerteventura er en af De Kanariske Øer, der ligger ved Marokkos kyst. Politisk set er de en del af Spanien. Øen har et tørt, subtropisk klima med lave daglige maksimumstemperaturer i januar og højere varmegrader i august. De daglige maksimumstemperaturer er mellem 20°C i januar og 28°C i august. Nedbør er minimal på øen med 141 mm per år. Her er masser af solskin med næsten 300 solskinsdage årligt. I maj 2009 erklærede UNESCO øen for Biosphere Reserve og Starlight Reserve, da den rummer mange fossile og palæontologiske forekomster. 

  • Antigua 
  • La Oliva 
  • Pajara 
  • Puerto del Rosario 
  • Betancuria 
  • Tuineje 

Flere byer omgiver Fuerteventura. En af de byer man bare må besøge i nærheden er Ajuy, en lille fiskerby beliggende på øens vestkyst. Med en sparsom befolkning er byen kendt for dens klipper og sorte sandstrand. Den tilbyder også masser af parkeringspladser til biler. En anden populær by i nærheden er Cofete, en lille landsby beliggende på den sydlige del af øen. Denne by er vanskelig at komme til uden en bil, og derfor bør du have en lejebil. Selv om byen er relativt mindre, har den meget at tilbyde, især hvad angår underholdning. 

Fuerteventura er mest kendt for øens strande. Øen har mere end 150 km kyststrækning med magisk, gyldent og hvidt sand. Desuden bidrager tilstedeværelsen af et vandland, en ekspansiv motorvej, golfbaner og lystbådehavne til øens samlede pragt. Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, har øen gode muligheder for windsurfing, kitesurfing, havfiskeri, hvalsafari og dykning. På den anden side, hvis du vil slappe af, er de fantastiske sandstrande et perfekt sted, hvor du kan komme i kontakt med dig selv, når du kigger ud over horisonten. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Antigua er en af de nærliggende seværdigheder og attraktioner i Fuerteventura. Navnet henviser til både byen og hele kommunen. Det centralt beliggende område er hovedkvarteret for det lokale byråd og det administrative center for Caleta de Fuste. Næste stop er Pajara, der henviser til øens sydligste kommune. Det er også navnet på den lille indre by, som er kommunens hovedkvarter. Pajara er den største kommune på De Kanariske Øer med en kyststrækning på cirka 150 km. Den tredje er La Oliva, en lille by i en kommune beliggende længst mod nord. 

Fuerteventura er et spændende sted med forskellige hoteller i forskellige niveauer. Gran Hotel Atlantis er det eneste hotel på øen med en femstjernet Gran Lujo-pris. Prisen er det højeste niveau, som det spanske hotelvurderingssystem kan give. Hotellet ligger ved stranden i Corralejo, hvor besøgende kan nyde den åbne udsigt over havet. Det tilbyder et 3.000 kvadratmeter wellness-område med et komplet vandterapicenter og mange andre funktioner. Det giver besøgende mulighed for at slappe af, mens de nyder de moderne faciliteter på hotellet. 

Et andet topklassehotel er Occidental, en særlig zone kun for voksne længst ude på den sydlige del af øen. I dette hotel kan du få en kongelig behandling, slappe af i solen og nyde en personlig service i din liggestol. Hotellet ligger kun 500 meter fra det turkisblå vand og den rummelige, 4 km lange strand. Uanset om du tager hertil alene eller som et nygift par, er dette hotel det bedste sted for voksenoplevelser. 

Hvis du ikke er interesseret i lukushoteller, og du gerne vil have lidt privatliv og eksklusivitet, kan du besøge Bahiazul Villas & Club. Hotellet tilbyder hvidkalkede, komfortable villaer med tre soveværelser, boblebad på taget og en opvarmet swimmingpool. Bahiazul Restaurant serverer en fremragende morgenbuffet samt lokal spansk mad og ø-mad samt internationale retter for at tage hånd om dine kulinariske behov. Snacks er altid tilgængelige i løbet af dagen fra Bikini Club. Vigtigst af alt er, at hotellets personale er venlige, og hjælper dig med at finde lige den ret, snack eller drikkevare, der bedst opfylder dine behov. 

Lufthavn

Fuerteventura Airport, også kendt som El Matorral lufthavn, betjener hele øen Fuerteventura. Lufthavnen ligger fem kilometer syd for Puerto del Rosario kommune. Besøgende har nem adgang hertil via motorvejen FV-2. Desuden har lufthavnen informationsskranker i indtjekningsområdet og et turistinformationskontor i ankomsthallen. I lufthavnen er der mulighed for at have en forudbestilt lufthavnstransporttjeneste klar ved ankomst, og besøgende kan bruge denne service i stedet for almindelige taxitjenester. Denne service er ideel for par og solorejsende, der gerne vil ankomme tidligt eller tage afsted sent. 

Fuerteventura tilbyder en bred vifte af biludlejningstjenester, der passer til dine rejsebehov. Tjenesteudbyderne har både personbiler og familiebiler, der passer til enhver rejsendes behov fra individuelle besøgende til store familier. Du kan vælge en rummelig SUV eller minibus med god plads til familie- eller grupperejser, eller du kan vælge en luksusbil med lædersæder og smart teknologi, der sikrer dig ubesværet og elegant kørsel. Sporty cabrioleter og hybridbiler kan også bestilles. 

En lang række virksomheder tilbyder biludlejningstjenster på øen, inkl. Autoreisen, Top Car Hire og Europcar. Tjenesteudbyderne kender øens geografi baseret på deres erfaring i branchen. Vælg et firma med en god mængde af biler, så du ikke behøver at vente på din næste tur. Det anbefales også at vælge et rejsefirma med strategisk velbeliggende kontorer i lufthavnen og på hele øen. 

Trafik

Billeje vil give dig mest mht. at udforske øen. Du behøver ikke at bruge almindelig taxi, hvilket betyder, at du kan spare nogle penge, som i stedet kan bruges til at udforske området yderligere. Generelt er vejene i førsteklasses stand. Uden vinterens frysning og optøning er vejoverfladerne intakte. Vejene har også mange sving, så du kommer ikke til at kede dig, mens du kører. Det er værd at nævne er, at der ikke er nogen trafikpropper på Fuerteventura. En forsinkelse på 20 sekunder i trafikken er det værste du vil opleve! 

Parkeringsmuligheder er et andet problem, du skal tænke over, når du kommer fra Fuerteventura lufthavn. Husk at forstå priser og parkeringsbøder i området, når du har en lejebil. Tjek, om der er offentlige parkeringspladser, som du kan bruge gratis. Boligområder er vanskelige, og din bil kan ende med store bøder. Få tilstrækkelig information fra din biludlejningsudbyder, herunder trafikoplysninger, hastighedsbegrænsninger og parkeringsmuligheder, inden du begiver dig ud på vejene. Generelt er kvaliteten af vejene på øen god, og køreture på øen er ubesværede. 

En anden ting, du skal kontrollere, er udlejningsfirmaets brændstofpolitik. Normalt er fuld-til-fuld den enkleste og bedste politik. Det betyder simpelthen, at når du vælger en bil, har den en fuld tank, og når du returnerer den igen, har den en fuld tank. Nogle rejsefirmaer anvender også politikken fuld-til-tom, hvor du tager bilen, når den er fuld og returnerer den, når tanken er tom. I henhold til politikken tager udbydere ofte en højere brændstofpris, og du ender med at betale mere. Sørg altid for, at du forstår alt det, der står med småt, før du vælger en service.