Biludlejning Marokko

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Marokko

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marokko inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marokko miniguide

Billeje Marokko

Biludlejning Marokko

Marokko ligger i den nordvestlige del af Afrika, og har kyst ud mod både Middelhavet og Atlanterhavet. Landet, som har en befolkning på 32,7 millioner også har en fælles grænse med Algeriet og Vestsahara.Inde Marokkos egne grænser er også de to spanske enklaver Ceuta og Mellilla.

Stor bjergkæder dominerer interiøret i Marokko – fra Rif-bjergene i nord til Atlas Mountains, der strækker sig fra midt i landet til Sahara ørkenen. Den højeste top, Jbel Toubkal, er 4.165 m.

Klimaet i Marokko er meget forskelligartet. Langs kysten – både i nord og vest – det er en tempereret zone, som påvirkes af middelhavsklima. Både den indvendige og langs kysten, den tørre vind fra Sahara, der forårsager meget høje temperaturer – faktisk op til 45 grader C. Op i Atlas bjergene, kan det dog være koldt vejr og snestorme er ikke ualmindelige.

De fleste af de større byer i landet ligger langs Atlanterhavskysten. Dette omfatter kapital Rabat (1,7 millioner indbyggere) og Marokkos største by, Casablanca (3,1 mio indbyggere).Andre større kystbyer er Agadir og Tanger (hvor du kan se i klart vejr over til Gibraltar og Spanien ).Million byer Fes og Marrakech, men længere inde i landet.

Marokkos største lufthavn er Aéroport International de Mohammed V, og er beliggende i Casablanca.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i hele Marokko. Prøv vores søgemaskine for at se listen over tilgængelige biler og priser.

Dansk