Biludlejning Marokko

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Marokko

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marokko inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marokko miniguide

Billeje Marokko
Biludlejning Marokko

Marokko ligger i den nordvestlige del af Afrika, og har kyst ud mod både Middelhavet og Atlanterhavet. Landet, som har en befolkning på 32,7 millioner også har en fælles grænse med Algeriet og Vestsahara.Inde Marokkos egne grænser er også de to spanske enklaver Ceuta og Mellilla.

Stor bjergkæder dominerer interiøret i Marokko – fra Rif-bjergene i nord til Atlas Mountains, der strækker sig fra midt i landet til Sahara ørkenen. Den højeste top, Jbel Toubkal, er 4.165 m.

Klimaet i Marokko er meget forskelligartet. Langs kysten – både i nord og vest – det er en tempereret zone, som påvirkes af middelhavsklima. Både den indvendige og langs kysten, den tørre vind fra Sahara, der forårsager meget høje temperaturer – faktisk op til 45 grader C. Op i Atlas bjergene, kan det dog være koldt vejr og snestorme er ikke ualmindelige.

De fleste af de større byer i landet ligger langs Atlanterhavskysten. Dette omfatter kapital Rabat (1,7 millioner indbyggere) og Marokkos største by, Casablanca (3,1 mio indbyggere).Andre større kystbyer er Agadir og Tanger (hvor du kan se i klart vejr over til Gibraltar og Spanien ).Million byer Fes og Marrakech, men længere inde i landet.

Marokkos største lufthavn er Aéroport International de Mohammed V, og er beliggende i Casablanca.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i hele Marokko. Prøv vores søgemaskine for at se listen over tilgængelige biler og priser.