Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Casablanca Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Casablanca Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Casablanca Lufthavn miniguide

Billeje Casablanca Lufthavn
Biludlejning Casablanca Lufthavn

Mohammed V International Airport ligger 30 km sydøst for Casablanca på hovedvejen til Marrakech.Det er muligt at bruge både jernbane-og bus for at rejse mellem lufthavnen og Casablanca For dem, der ønsker at leje en bil, så valget er meget god, alle 28 biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Nogle af virksomhederne er Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty.

Casablanca Lufthavn er den travleste lufthavn i Marokko, og på 6 største i hele Afrika med hensyn til antallet af passagerer.I 2009 beskæftigede 6.400 tusind passagerer på det. Det er en hub for flyselskaberne Air Arabien Maroc, Jet4you, Regional Air Lines og Royal Air Maroc som sidstnævnte er, at der flyver til de fleste destinationer. Den har tre terminaler og Terminal 3 er under renovering.

Der er et indkøbscenter på afgangsterminal og et godt udvalg af toldfri butikker i alle terminaler. Casablanca Airport har også flere caféer, barer og restauranter samt banker, posthus, bøn værelse, et apotek og et forretningscenter med internetadgang. Der er ingen hoteller i lufthavnen, det nærmeste hotel er Atlas Airport Hotel.