Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Casablanca Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Casablanca Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Casablanca Lufthavn miniguide

Billeje Casablanca Lufthavn

Biludlejning Casablanca Lufthavn

Mohammed V International Airport ligger 30 km sydøst for Casablanca på hovedvejen til Marrakech.Det er muligt at bruge både jernbane-og bus for at rejse mellem lufthavnen og Casablanca For dem, der ønsker at leje en bil, så valget er meget god, alle 28 biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Nogle af virksomhederne er Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty.

Casablanca Lufthavn er den travleste lufthavn i Marokko , og på 6 største i hele Afrika med hensyn til antallet af passagerer.I 2009 beskæftigede 6.400 tusind passagerer på det. Det er en hub for flyselskaberne Air Arabien Maroc, Jet4you, Regional Air Lines og Royal Air Maroc som sidstnævnte er, at der flyver til de fleste destinationer. Den har tre terminaler og Terminal 3 er under renovering.

Der er et indkøbscenter på afgangsterminal og et godt udvalg af toldfri butikker i alle terminaler. Casablanca Airport har også flere caféer, barer og restauranter samt banker, posthus, bøn værelse, et apotek og et forretningscenter med internetadgang. Der er ingen hoteller i lufthavnen, det nærmeste hotel er Atlas Airport Hotel.

Dansk