Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Casablanca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Casablanca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Casablanca miniguide

Billeje Casablanca

Biludlejning Casablanca

Casablanca er beliggende i det vestlige Marokko på Atlanterhavet.Havnen er en af landets mest vigtige her er eksporteret fleste af sine produkter. Casablanca er også landets jernbaneknudepunkt.

Casablanca er måske bedst kendt for den amerikanske film klassiske Casablanca med Humphrey Bogart og Ingrid Bergman, hvor de er sat til byen.Byen, hvilket betyder, betyder det Hvide Hus, er rig på kultur og arkitektur. Her er maurisk og art deco bygninger, og alt fra moskeer til den tyrkiske bad. Kong Hassan II moskeen, tredjestørste moské i verden. De 210 meter høje minaret er den højeste i verden. Det er også en af de to moskeer i Marokko er åben for ikke muslimer. Det stod færdigt i 1989. Byen har et stabilt klima.

Mohammed V International Airport ligger 18 kilometer uden for Casablanca.

Dansk