Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Casablanca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Casablanca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Casablanca miniguide

Billeje Casablanca
Biludlejning Casablanca

Casablanca er beliggende i det vestlige Marokko på Atlanterhavet.Havnen er en af landets mest vigtige her er eksporteret fleste af sine produkter. Casablanca er også landets jernbaneknudepunkt.

Casablanca er måske bedst kendt for den amerikanske film klassiske Casablanca med Humphrey Bogart og Ingrid Bergman, hvor de er sat til byen.Byen, hvilket betyder, betyder det Hvide Hus, er rig på kultur og arkitektur. Her er maurisk og art deco bygninger, og alt fra moskeer til den tyrkiske bad. Kong Hassan II moskeen, tredjestørste moské i verden. De 210 meter høje minaret er den højeste i verden. Det er også en af de to moskeer i Marokko er åben for ikke muslimer. Det stod færdigt i 1989. Byen har et stabilt klima.

Mohammed V International Airport ligger 18 kilometer uden for Casablanca.