Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tangier

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tangier inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tangier miniguide

Billeje Tangier
Biludlejning Tangier

Tangier en by i det nordlige Marokko i Gibraltar-strædet.669.000 mennesker lever i den vigtige havneby (2004). Herfra båden til Spanien og Gibraltar.

Tangier har et stort marked, og var kendt som en smugling center efter 2. Verdenskrig. Byen er omgivet af mure og er som et amfiteater fra Tangier Bay. Havnen er en gammel citadel og en sultans palads, med etnografiske og arkæologiske museum. Den gamle bydel har bygninger fra middelalderen. Besøgende kan tage en gåtur langs stranden og gå besøge et kunstmuseum eller grav Ibn Battouta rejste en islamisk juridisk lærd, Quadi.Tanger var oprindelig en fønikisk koloni og stammer fra 1400 f.Kr. Kr. 100 f. Kr. Romerne overtog byen, og fra 683 blev byen arabisk. Det havde en vigtig rolle som en overgangsstedet til Spanien for maurernes tid.Tangier har til tider tilhørt Portugal, Frankrig, Spanien og England, og har et stort europæisk by.

Tangier Boukhalef lufthavn ligger 12 kilometer fra byen.