Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tangier

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tangier inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tangier miniguide

Billeje Tangier

Biludlejning Tangier

Tangier en by i det nordlige Marokko i Gibraltar-strædet.669.000 mennesker lever i den vigtige havneby (2004). Herfra båden til Spanien og Gibraltar.

Tangier har et stort marked, og var kendt som en smugling center efter 2. Verdenskrig. Byen er omgivet af mure og er som et amfiteater fra Tangier Bay. Havnen er en gammel citadel og en sultans palads, med etnografiske og arkæologiske museum. Den gamle bydel har bygninger fra middelalderen. Besøgende kan tage en gåtur langs stranden og gå besøge et kunstmuseum eller grav Ibn Battouta rejste en islamisk juridisk lærd, Quadi.Tanger var oprindelig en fønikisk koloni og stammer fra 1400 f.Kr. Kr. 100 f. Kr. Romerne overtog byen, og fra 683 blev byen arabisk. Det havde en vigtig rolle som en overgangsstedet til Spanien for maurernes tid.Tangier har til tider tilhørt Portugal , Frankrig , Spanien og England , og har et stort europæisk by.

Tangier Boukhalef lufthavn ligger 12 kilometer fra byen.

Dansk