Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rabat

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rabat inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rabat miniguide

Billeje Rabat

Biludlejning Rabat

Rabat er Marokkos hovedstad. Rabat ligger på vestkysten, floden Bou-Regregs stikkontakt i Atlanterhavet, nord for Casablanca.1.6 millioner indbyggere bor i Rabat.

Rabat voksede op omkring et kloster grundlagt her ved Almohades i 1100-tallet. Rabat har flere bygninger fra middelalderen, vægge fra de 1100’s og 44 meter høje tårn Hasan, moskeen fra 1200-tallet. Dette er også Oudaya Kasbah, som har en væg med en stor port, den sidste del af 1100-tallet. Byen tjente som en støtte punkt under kampene mod de kristne i Spanien .Under det franske protektorat og voksede hurtigt og byen er stærkt påvirket af fransk kultur. Den europæiske New Town, besøgende kan se sultanens palads og kongelige moskeen. Syd for Rabat er Chelles med flere ruiner, der går tilbage 2500 år i tiden. Byen har flere museer Art Museum og arkæologiske museum og mange caféer, hvor de besøgende kan gøre som de lokale: drikkevand myntete og se livet.

Aeroport de Rabat ligger i Rabat Salé tvillingby, otte kilometer fra Rabat.

Dansk