Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rabat

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rabat inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rabat miniguide

Billeje Rabat
Biludlejning Rabat

Rabat er Marokkos hovedstad. Rabat ligger på vestkysten, floden Bou-Regregs stikkontakt i Atlanterhavet, nord for Casablanca.1.6 millioner indbyggere bor i Rabat.

Rabat voksede op omkring et kloster grundlagt her ved Almohades i 1100-tallet. Rabat har flere bygninger fra middelalderen, vægge fra de 1100’s og 44 meter høje tårn Hasan, moskeen fra 1200-tallet. Dette er også Oudaya Kasbah, som har en væg med en stor port, den sidste del af 1100-tallet. Byen tjente som en støtte punkt under kampene mod de kristne i Spanien .Under det franske protektorat og voksede hurtigt og byen er stærkt påvirket af fransk kultur. Den europæiske New Town, besøgende kan se sultanens palads og kongelige moskeen. Syd for Rabat er Chelles med flere ruiner, der går tilbage 2500 år i tiden. Byen har flere museer Art Museum og arkæologiske museum og mange caféer, hvor de besøgende kan gøre som de lokale: drikkevand myntete og se livet.

Aeroport de Rabat ligger i Rabat Salé tvillingby, otte kilometer fra Rabat.