Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Marrakech

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marrakech inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marrakech miniguide

Billeje Marrakech

Biludlejning Marrakech

Marrakech er Marokkos fjerde største by. 861.000 mennesker lever i byen, der ligger i den indre Marokko ved foden af Atlasbjergene på 465 meter.

Marrakech er måske bedst kendt for de farverige markedsplads Djema el-Fna i den gamle by. Marrakech blev grundlagt i 1062 og er et af landets fire kongelige byer. Marrakech’s gamle bydel med dens labyrinter er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Det er omgivet af en mur. Her Koutoubia moské, der blev påbegyndt i 1184 Den moské har en 68 meter højt tårn. I den gamle bydel er også et citadel, den mausoleum og en sultans palads blev påbegyndt i 1200-tallet. Marrakech er et godt udgangspunkt for ture til Sahara ørkenen eller de høje Atlas Mountains. Syd og øst for byen er mere olivenolie og palmelunde. Besøgende kan også gå til et tyrkisk bad.

Marrakech-Menara Airport er seks kilometer uden for Marrakech

Dansk