Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Marrakech

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marrakech inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marrakech miniguide

Billeje Marrakech
Biludlejning Marrakech

Marrakech er Marokkos fjerde største by. 861.000 mennesker lever i byen, der ligger i den indre Marokko ved foden af Atlasbjergene på 465 meter.

Marrakech er måske bedst kendt for de farverige markedsplads Djema el-Fna i den gamle by. Marrakech blev grundlagt i 1062 og er et af landets fire kongelige byer. Marrakech’s gamle bydel med dens labyrinter er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Det er omgivet af en mur. Her Koutoubia moské, der blev påbegyndt i 1184 Den moské har en 68 meter højt tårn. I den gamle bydel er også et citadel, den mausoleum og en sultans palads blev påbegyndt i 1200-tallet. Marrakech er et godt udgangspunkt for ture til Sahara ørkenen eller de høje Atlas Mountains. Syd og øst for byen er mere olivenolie og palmelunde. Besøgende kan også gå til et tyrkisk bad.

Marrakech-Menara Airport er seks kilometer uden for Marrakech