Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fez

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fez inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fez miniguide

Billeje Fez
Biludlejning Fez

Fez ligger i Marokko på elven Oued Fes, hvor floden løber langs Oued Sebou.Ca. en million mennesker bor i byen, som er en vigtig handelspartner center.

Byen er måske bedst kendt for fastsættelse af hovedet beklædningsgenstand, der bærer sit navn.River Oued Fès adskiller den nye by i det sydvestlige, Fes el-Jedid fra den gamle by Fes el-Bali i nord. Begge er omgivet af mure med smalle gader. De vigtigste handelspartner hovedkvarter i den gamle bydel. Her ligger den store Qarawiyin Moské med sine 14 porte, den ældste i Afrika, og Den Hellige Mulaj Idris Moske. Den berømte islamiske universitet, grundlagt i 859 er forbundet med Qarawiyin Moske.Den gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Town Fes el-Jedid blev grundlagt i 1200-tallet. Der er en Sultan’s Palace, jødiske kvarter og en stor moske.

Fes-Saïss lufthavnen er ca. 12 km uden for byen Fez.