Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fez

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fez inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fez miniguide

Billeje Fez

Biludlejning Fez

Fez ligger i Marokko på elven Oued Fes, hvor floden løber langs Oued Sebou.Ca. en million mennesker bor i byen, som er en vigtig handelspartner center.

Byen er måske bedst kendt for fastsættelse af hovedet beklædningsgenstand, der bærer sit navn.River Oued Fès adskiller den nye by i det sydvestlige, Fes el-Jedid fra den gamle by Fes el-Bali i nord. Begge er omgivet af mure med smalle gader. De vigtigste handelspartner hovedkvarter i den gamle bydel. Her ligger den store Qarawiyin Moské med sine 14 porte, den ældste i Afrika, og Den Hellige Mulaj Idris Moske. Den berømte islamiske universitet, grundlagt i 859 er forbundet med Qarawiyin Moske.Den gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Town Fes el-Jedid blev grundlagt i 1200-tallet. Der er en Sultan’s Palace, jødiske kvarter og en stor moske.

Fes-Saïss lufthavnen er ca. 12 km uden for byen Fez.

Dansk