Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Agadir

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Agadir inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Agadir miniguide

Billeje Agadir

Biludlejning Agadir

Agadir ligger sydvest for Marrakech i det sydlige Marokko på Atlanterhavet.Agadir ligger omkring ti kilometer nord for Wadi Sous flodmunding. Havnebyen med sine 636.000 indbyggere er omgivet af Atlasbjergene og Sahara-ørkenen.

Agadir blev grundlagt ca.1500 af den portugisiske, der byggede fortet i Santa Cruz de Cap de GUE her i 1503. Berbere jaget portugiserne i 1541, og i 1913 bragte den franske havn i Agadir. Store dele af byen blev ramt af et jordskælv i 1960, men er nu genopbygget. Den største attraktion i Agadir’s strand, som er ingen vind og masser af mennesker. Ruinerne af et fort, er en af bakkerne omkring byen. En af attraktionerne i byen er den zoologiske have, Vallée des Oiseau, der har fugle fra hele verden og geder fra Atlas for at nævne nogle få arter. Agadir har flere golfbaner rundt om i byen.

Agadir Al Massira lufthavn ligger fem kilometer uden for centrum.

Dansk