Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Agadir

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Agadir inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Agadir miniguide

Billeje Agadir
Biludlejning Agadir

Agadir ligger sydvest for Marrakech i det sydlige Marokko på Atlanterhavet.Agadir ligger omkring ti kilometer nord for Wadi Sous flodmunding. Havnebyen med sine 636.000 indbyggere er omgivet af Atlasbjergene og Sahara-ørkenen.

Agadir blev grundlagt ca.1500 af den portugisiske, der byggede fortet i Santa Cruz de Cap de GUE her i 1503. Berbere jaget portugiserne i 1541, og i 1913 bragte den franske havn i Agadir. Store dele af byen blev ramt af et jordskælv i 1960, men er nu genopbygget. Den største attraktion i Agadir’s strand, som er ingen vind og masser af mennesker. Ruinerne af et fort, er en af bakkerne omkring byen. En af attraktionerne i byen er den zoologiske have, Vallée des Oiseau, der har fugle fra hele verden og geder fra Atlas for at nævne nogle få arter. Agadir har flere golfbaner rundt om i byen.

Agadir Al Massira lufthavn ligger fem kilometer uden for centrum.