Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fuerteventura Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fuerteventura Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fuerteventura Lufthavn miniguide

Billeje Fuerteventura Lufthavn
Biludlejning Fuerteventura Lufthavn

Fuerteventura Airport ligger 5 km syd for hovedstaden Puerto del Rosario. Der er en bus mellem lufthavnen og Puerto del Rosario hver halve time. De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen Auto Reisen Top Car, Avis, Betacar, Cicar og Hertz.

4.492.076 mennesker besøgte Fuerteventura Lufthavn i 2008. Fra Fuerteventura kan flyve til mange destinationer i Europa, men der er en nedgang i lufthavnen, at Ryanair vil ophøre med at betjene den fra 2012. Lufthavnen blev bygget i 1960 på grund af den store udvikling inden for turisme.

Fuerteventura Airport har et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Andre faciliteter inkluderer legeplads, VIP lounge, førstehjælp og ATM.