Biludlejning Fuerteventura Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Fuerteventura Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fuerteventura Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fuerteventura Lufthavn miniguide

Billeje Fuerteventura Lufthavn

Biludlejning Fuerteventura Lufthavn

Fuerteventura Airport ligger 5 km syd for hovedstaden Puerto del Rosario. Der er en bus mellem lufthavnen og Puerto del Rosario hver halve time. De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen Auto Reisen Top Car, Avis, Betacar, Cicar og Hertz.

4.492.076 mennesker besøgte Fuerteventura Lufthavn i 2008. Fra Fuerteventura kan flyve til mange destinationer i Europa, men der er en nedgang i lufthavnen, at Ryanair vil ophøre med at betjene den fra 2012. Lufthavnen blev bygget i 1960 på grund af den store udvikling inden for turisme.

Fuerteventura Airport har et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Andre faciliteter inkluderer legeplads, VIP lounge, førstehjælp og ATM.