Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fuerteventura Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fuerteventura Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fuerteventura Lufthavn miniguide

Billeje Fuerteventura Lufthavn

Biludlejning Fuerteventura Lufthavn

Fuerteventura Airport ligger 5 km syd for hovedstaden Puerto del Rosario. Der er en bus mellem lufthavnen og Puerto del Rosario hver halve time. De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen Auto Reisen Top Car, Avis, Betacar, Cicar og Hertz.

4.492.076 mennesker besøgte Fuerteventura Lufthavn i 2008. Fra Fuerteventura kan flyve til mange destinationer i Europa, men der er en nedgang i lufthavnen, at Ryanair vil ophøre med at betjene den fra 2012. Lufthavnen blev bygget i 1960 på grund af den store udvikling inden for turisme.

Fuerteventura Airport har et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Andre faciliteter inkluderer legeplads, VIP lounge, førstehjælp og ATM.

Dansk