Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ålesund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ålesund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ålesund miniguide

Ålesund
Biludlejning Ålesund

Leder du efter en billig lejebil i Ålesund? Måske vil du gerne have, at bilen skal stå klar til dig, når du ankommer til lufthavnen? Der er mange typer biler at vælge imellem, og ved at sammenligne priser fra forskellige udlejningsfirmaer vil du være i stand til at finde det bedste tilbud på en lejebil. 

Om Ålesund

Kystbyen Ålesund ligger i Sunnmøre i Møre og Romsdal amt, og har omkring 50. 000 indbyggere. Byen er kendt for sin travle fiskerihavn og art nouveau-arkitektur. I centrum af byen kan du besøge Jugendstilsenteret – et art nouveau-center, der beskriver byens særlige arkitekturhistorie. Andre ting at se er Ålesund Kirke fra 1909, Ålesund Museum, kunstmuseet KUBE, fiskerimuseet og Atlanterhavsparken – et stort og populært akvarium. Hvis du går op ad bjerget Aksla, får du den bedste udsigt over Ålesund, øhavet og Sunnmørsalperne. 

Lufthavnen

Ålesund lufthavn Vigra (AES) ligger 18 km nord for byens centrum. I lufthavnen finder du fem forskellige biludlejningsfirmaer: Avis, Hertz, Budget, Europcar og Sixt. Hvis du har reserveret en lejebil, inden du ankommer til lufthavnen, vil du blive betjent hurtigere på lejebilkontoret. 

Køretips

Ålesund er et godt udgangspunkt for dagture med en lejebil, og du kan eksempelvis køre til Ivar Aasen-værftet i Ørsta, som ligger 65 km syd for byens centrum. Ivar Aasen (1813-1896) var en norsk lingvist og digter, der voksede op lige der, hvor det nationale besøgs- og dokumentationscenter for nynorske læsefærdigheder ligger. Temaerne for udstillingerne er sprog, litteratur, arkitektur, kunst og musik. For at komme dertil skal du tage færgen mellem Solavågen og Festøya. 

Det er også populært at køre til Geiranger og Geirangerfjorden, som ligger 108 km sydøst for Ålesund. Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvsliste, og området er omgivet af snedækkede bjergtoppe, lange vandfald og grønne dale. 

Flydalsjuvet er et velkendt og populært udsigtspunkt over Geirangerfjorden, som ligger 4 km syd for Geiranger på motorvej Rv63. Ved Flydalsjuvet kan du også finde en parkeringsplads for besøgende.