Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ålesund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ålesund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ålesund miniguide

Ålesund

Biludlejning Ålesund

Leder du efter en billig lejebil i Ålesund? Måske vil du gerne have, at bilen skal stå klar til dig, når du ankommer til lufthavnen? Der er mange typer biler at vælge imellem, og ved at sammenligne priser fra forskellige udlejningsfirmaer vil du være i stand til at finde det bedste tilbud på en lejebil. 

Om Ålesund

Kystbyen Ålesund ligger i Sunnmøre i Møre og Romsdal amt, og har omkring 50. 000 indbyggere. Byen er kendt for sin travle fiskerihavn og art nouveau-arkitektur. I centrum af byen kan du besøge Jugendstilsenteret – et art nouveau-center, der beskriver byens særlige arkitekturhistorie. Andre ting at se er Ålesund Kirke fra 1909, Ålesund Museum, kunstmuseet KUBE, fiskerimuseet og Atlanterhavsparken – et stort og populært akvarium. Hvis du går op ad bjerget Aksla, får du den bedste udsigt over Ålesund, øhavet og Sunnmørsalperne. 

Lufthavnen

Ålesund lufthavn Vigra (AES) ligger 18 km nord for byens centrum. I lufthavnen finder du fem forskellige biludlejningsfirmaer: Avis, Hertz, Budget, Europcar og Sixt. Hvis du har reserveret en lejebil, inden du ankommer til lufthavnen, vil du blive betjent hurtigere på lejebilkontoret. 

Køretips

Ålesund er et godt udgangspunkt for dagture med en lejebil, og du kan eksempelvis køre til Ivar Aasen-værftet i Ørsta, som ligger 65 km syd for byens centrum. Ivar Aasen (1813-1896) var en norsk lingvist og digter, der voksede op lige der, hvor det nationale besøgs- og dokumentationscenter for nynorske læsefærdigheder ligger. Temaerne for udstillingerne er sprog, litteratur, arkitektur, kunst og musik. For at komme dertil skal du tage færgen mellem Solavågen og Festøya. 

Det er også populært at køre til Geiranger og Geirangerfjorden, som ligger 108 km sydøst for Ålesund. Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvsliste, og området er omgivet af snedækkede bjergtoppe, lange vandfald og grønne dale. 

Flydalsjuvet er et velkendt og populært udsigtspunkt over Geirangerfjorden, som ligger 4 km syd for Geiranger på motorvej Rv63. Ved Flydalsjuvet kan du også finde en parkeringsplads for besøgende. 

Dansk