Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ålesund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ålesund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ålesund miniguide

Ålesund

Biludlejning Ålesund

Kystbyen Ålesund ligger i Ålesund, Møre og Romsdal Amt, står Norskehavet, og har 42.000 indbyggere (2008). Ålesund har en af de største eksportmarkeder havne for torsk, og byen er også en industriel og kommerciel centrum for regionen og en vigtig transport hub. Ålesund modtaget by status i 1848.

Nogle af de mest berømte turistattraktioner i byen er Ålesund kirke fra 1909, Borgund Kirke (oprindelig fra 1130) Aalesund Art Society (med udstilling af moderne kunst), Ålesund Museum (et museum for lokal historie med fokus på byens jagt, fiskeri og maritime historie), Middelalder Museum med arkæologiske udgravninger, Sunnmøre Museum (en udendørs område med gamle bygninger, kulturhistorisk udstilling, indsamling af både, osv.) og Art Museum KUBE – et amt galleri af lokale, regionale og internationale kunst.Udstillingen præsenterer malerier, fotografier, video, skulptur, arkitektur og design.
“Art Nouveau Centre i Ålesund er en anden attraktion, som ligger i centrum af byen (Apotekergården). Hjemmesiden blev åbnet i 2003 og er et nationalt center for Art Nouveau / Jugendstil med både permanente og midlertidige udstillinger.
3,5 km vest for Ålesund ligger “Atlantic Sea Park – et af Nordeuropas største saltvandsakvarium akvarier – som også er en attraktion for hele familien.

Ålesund blev stemt den smukkeste by ved den engelske avis “The Times” i 2009.

Ålesund Lufthavn Vigra placeret på øen, 18 km nord for centrum.Den undersøiske tunnel-forbindelse til øen.

Dansk