Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Longyearbyen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Longyearbyen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Longyearbyen miniguide

Billeje Longyearbyen

Biludlejning Longyearbyen

Longyearbyen er en kullgruveby beliggende vest for øen Spitsbergen, som hører til den norske skærgård på Svalbard i det Arktiske Ocean. .Longyearbyen har omkring 2000 indbyggere (2008), og Svalbard’s administrative center.

Longyearbyen har kun 50 km strækning af vejen, og vigtigst transportmiddel på øen er snescooter og båd. I sommeren er der færgeforbindelser til Barentsburg, og i perioden fra maj til november er færgen til fastlandet.

Byen har en lang række kultur, aktiviteter og tjenesteydelser, og i centrum findes restauranter, hoteller / opholdsrum, butikker, sportscenter (med pool). I Longyearbyen er også forskellige koncerter og underholdning begivenheder i aften, og byen afholder også en række årlige festivaler – herunder blues festival i oktober måned og jazz festival i februar.
Turistattraktioner i Longyearbyen er først og fremmest de arktiske natur og friluftsliv, men også Svalbard Museum er et besøg værd. Dette ligger i Svalbard Research Park, og er en natur-og kulturhistorie museum udstilling af genstande relateret til Svalbard historie – samt litteratur, fotografi og kunst.

Dette er også det norske Polar Institut og Guvernør i Svalbard’s Heritage magasin.

Andre seværdigheder i byen, Svalbard kirke fra 1957, Galleri Svalbard – samt “Spitsbergen luftskib Museum” – der med sin udstilling fortæller historien om tre luftskibe, der forsøgte at nå Nordpolen fra Svalbard i begyndelsen af 1900’s.

Svalbard Lufthavn – Longyearbyen er ca. 6 km nordvest for byen og har regelmæssig flyforbindelse til Oslo og Tromsø .

Dansk