Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Longyearbyen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Longyearbyen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Longyearbyen miniguide

Billeje Longyearbyen
Biludlejning Longyearbyen

Longyearbyen er en kullgruveby beliggende vest for øen Spitsbergen, som hører til den norske skærgård på Svalbard i det Arktiske Ocean. .Longyearbyen har omkring 2000 indbyggere (2008), og Svalbard’s administrative center.

Longyearbyen har kun 50 km strækning af vejen, og vigtigst transportmiddel på øen er snescooter og båd. I sommeren er der færgeforbindelser til Barentsburg, og i perioden fra maj til november er færgen til fastlandet.

Byen har en lang række kultur, aktiviteter og tjenesteydelser, og i centrum findes restauranter, hoteller / opholdsrum, butikker, sportscenter (med pool). I Longyearbyen er også forskellige koncerter og underholdning begivenheder i aften, og byen afholder også en række årlige festivaler – herunder blues festival i oktober måned og jazz festival i februar.
Turistattraktioner i Longyearbyen er først og fremmest de arktiske natur og friluftsliv, men også Svalbard Museum er et besøg værd. Dette ligger i Svalbard Research Park, og er en natur-og kulturhistorie museum udstilling af genstande relateret til Svalbard historie – samt litteratur, fotografi og kunst.

Dette er også det norske Polar Institut og Guvernør i Svalbard’s Heritage magasin.

Andre seværdigheder i byen, Svalbard kirke fra 1957, Galleri Svalbard – samt “Spitsbergen luftskib Museum” – der med sin udstilling fortæller historien om tre luftskibe, der forsøgte at nå Nordpolen fra Svalbard i begyndelsen af 1900’s.

Svalbard Lufthavn – Longyearbyen er ca. 6 km nordvest for byen og har regelmæssig flyforbindelse til Oslo og Tromsø .