Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Svalbard Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Svalbard Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Svalbard Lufthavn miniguide

Billeje Svalbard Lufthavn

Biludlejning Svalbard Lufthavn

Svalbard lufthavn, Longyear (LYR) ligger rundt 5 km vest for Longyearbyen. Det går buss mellom lufthavnen og byen. Arctiv Autorent AS er det bilutleieselskapet som er representer på flyplassen. Lufthavnen har status som verdens nordligste flyplass med regulær rutetrafikk.

138, 934 passasjerer var innom Svalbard lufthavn i 2009. De destinasjonene som kan nås fra flyplassen er Tromsø og Oslo betjent av SAS, samt gruveflygninger til Ny-Ålesund og Svea. Tidligere gikk det også flyvninger med Aeroflot til Moskva. Etter Svalbardtraktaten kan alle oppholde seg fritt på Svalbard, noe som gjør at flyplassen er uten passkontroll.

Svalbard lufthavn har en kafé og trådløst internett.

Dansk