Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mandal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mandal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mandal miniguide

Mandal
Biludlejning Mandal

Mandal er Norges sydligste by. Det er beliggende i Vest-Agder amt, og har 10.500 indbyggere (2008). Mandal Floden deler byen i to, før den løber ud i havet, og i midten er malet hvid Sydnorge og charmerende gader og charmerende butikker og restauranter.

Mandal er et typisk sommer by, og er ofte kendt for sine strande og sejlsport, hans smukke skærgård og promenaden langs Mandal River.

Nogle af de mest besøgte turistattraktioner er: Mandal kirke fra 1817, Sjøsanden – en af de fineste strande, Vest-Agder museet Mandal (som i Andorsensgården fra 1805 – med det lokale historiske fiskeri museum og kunstsamling) og Risøbank – en beskyttet plante fra 1901 med hovedbygningen, gartner hus, have og
tilbygninger, og åbne områder med strande og tennisbaner.Mandal Kunstforening har kontorer i hovedbygningen 2 etage, hvor de besøgende kan se maleriet udstilling af lokale såvel som nationale og internationale kunstnere.

40 km vest for Mandal er Lindesnes Fyr, som er den ældste fyrtårn (indviet i1656) og en populær turistattraktion. Lindesnes Fyr er den sydligste punkt på fastlandet – og er den 2518 km fra Nordkap! Fyret har udstillinger, museumsbutik og café.
Skaldyr Festival i Mandal er formentlig en turistattraktion, hvor fisk og skaldyr er i fokus. Festivalen har også underholdning og koncerter, og holdt 2 weekend i august hvert år.

Den nærmeste lufthavn er Kristiansand Lufthavn – Kjevik, beliggende 58 km nordøst for Mandal.