Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mandal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mandal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mandal miniguide

Mandal

Biludlejning Mandal

Mandal er Norges sydligste by. Det er beliggende i Vest-Agder amt, og har 10.500 indbyggere (2008). Mandal Floden deler byen i to, før den løber ud i havet, og i midten er malet hvid Sydnorge og charmerende gader og charmerende butikker og restauranter.

Mandal er et typisk sommer by, og er ofte kendt for sine strande og sejlsport, hans smukke skærgård og promenaden langs Mandal River.

Nogle af de mest besøgte turistattraktioner er: Mandal kirke fra 1817, Sjøsanden – en af de fineste strande, Vest-Agder museet Mandal (som i Andorsensgården fra 1805 – med det lokale historiske fiskeri museum og kunstsamling) og Risøbank – en beskyttet plante fra 1901 med hovedbygningen , gartner hus, have og
tilbygninger, og åbne områder med strande og tennisbaner.Mandal Kunstforening har kontorer i hovedbygningen 2 etage, hvor de besøgende kan se maleriet udstilling af lokale såvel som nationale og internationale kunstnere.

40 km vest for Mandal er Lindesnes Fyr, som er den ældste fyrtårn (indviet i1656) og en populær turistattraktion. Lindesnes Fyr er den sydligste punkt på fastlandet – og er den 2518 km fra Nordkap! Fyret har udstillinger, museumsbutik og café.
Skaldyr Festival i Mandal er formentlig en turistattraktion, hvor fisk og skaldyr er i fokus. Festivalen har også underholdning og koncerter, og holdt 2 weekend i august hvert år.

Den nærmeste lufthavn er Kristiansand Lufthavn – Kjevik , beliggende 58 km nordøst for Mandal.

Dansk