Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kristiansand Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristiansand Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristiansand Lufthavn miniguide

Billeje Kristiansand Lufthavn

Biludlejning Kristiansand Lufthavn

Kristiansand Lufthavn, Kjevik (KRS) er placeret 16 km nordøst for Kristiansand .Der er en lufthavnsbus mellem Kristiansand og lufthavnen og andre byer i området. Det er også muligt at ankomme med båd til Kjevik brygge 5 minutter fra terminalen. I lufthavnen kan du få en lejet bil fra Hertz biludlejning selskaber, Europcar, Sixt, Avis og Budget.

915.089 passagerer besøgte Kristiansand Lufthavn i 2008. Der er direkte fly til 7 forskellige internationale destinationer i Europa, og lufthavnen er tjent med fem forskellige flyselskaber.

Kristiansand Lufthavn har ingen restauranter, men de to kiosker hvor det er muligt at købe basale mad og drikke. Det har en toldfri butik, trådløst internet, mødelokaler og rejsebureau. Den nærmeste hoteller Rica Hotel Animal Park og Quality Hotel & Resort Kristiansand, da der er shuttle bus.

Dansk