Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kristiansand Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristiansand Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristiansand Lufthavn miniguide

Billeje Kristiansand Lufthavn
Biludlejning Kristiansand Lufthavn

Kristiansand Lufthavn, Kjevik (KRS) er placeret 16 km nordøst for Kristiansand .Der er en lufthavnsbus mellem Kristiansand og lufthavnen og andre byer i området. Det er også muligt at ankomme med båd til Kjevik brygge 5 minutter fra terminalen. I lufthavnen kan du få en lejet bil fra Hertz biludlejning selskaber, Europcar, Sixt, Avis og Budget.

915.089 passagerer besøgte Kristiansand Lufthavn i 2008. Der er direkte fly til 7 forskellige internationale destinationer i Europa, og lufthavnen er tjent med fem forskellige flyselskaber.

Kristiansand Lufthavn har ingen restauranter, men de to kiosker hvor det er muligt at købe basale mad og drikke. Det har en toldfri butik, trådløst internet, mødelokaler og rejsebureau. Den nærmeste hoteller Rica Hotel Animal Park og Quality Hotel & Resort Kristiansand, da der er shuttle bus.